ONGEKENDE PROVOCATIES TELEGRAAF TEGEN NEDERLANDSE VOLK

‘KONING WILLEM IS SLACHTOFFER VAN DE GREXIT’ * NOUT WELLINK ‘BESCHULDIGT’ NU DE EU INZAKE GRIEKENLAND-CRISIS * PEDOFIELENKRANT OP RAMKOERS MET NEDERLAND NET ALS HET KABINET-RUTTE, DE ZWARTE MAFIA EN DE POLITIE * PLUNDEREN, MOORDEN, VERKRACHTEN!
[wp_ad_camp_1]
Hoe meer psychopaten in de problemen komen. op hoe meer tegenstand ze stuiten, des te heviger gaan ze door met hun weerzinwekkende en destructieve praktijken. Hoe meer de pedo-netwerken worden exposed, hoe meer kinderen ze gaan vermoorden en verkrachten. Hoe harder de EU en de Euro onderuit gaan, hoe arroganter en despotischer de EU-technocraten zich zullen gaan gedragen. Hoe vaker en hoe walgelijker het OM tegen de lamp loopt als bedriegers, hoe meer ze gaan vervalsen en gaan liegen. Hoe meer killer cops bij de politie worden exposed, hoe meer de dienders gaan moorden en schieten. Hoe vaker VVD’er worden ontmaskerd als criminelen, hoe meer VVD-ers denken: kom, laat ik ook eens een kindje gaan verkrachten of een subsidie-potje leegplunderen! We gaan ons gedrag toch niet laten bepalen door wat het klootjesvolk van ons denkt? Hetzelfde zien we bij De Telegraaf. Hoe overbodiger en corrupter dit medium wordt, hoe fanatieker ze de criminelen, pedofielen en plunderaars gaan steunen. Nu mogen we lezen hoe koning Willem ‘slachtoffer’ is van een Grexit. Ook wordt Nout Wellink opgetrommeld die zich mag proberen wit te wassen in een poging de schuld van het Euro-drama af te schuiven op de EU. We tellen de dagen af dat Joris Demmink in de krant verschijnt onder de kop: Micha Kat en familie Poot schuldig aan pedo-hoax.

4 Replies to “ONGEKENDE PROVOCATIES TELEGRAAF TEGEN NEDERLANDSE VOLK”

 1. De fam. van Willem is ook het grootste oorlogsslachtoffer van Nederland. Wie “moest” er immers bedreigd door de met hart en ziel verafschuwde Nazi’s huis en haard verlaten???

  En niet de eerlijke (bah) burgers en ambtenaren die door Willems familie hun hoogverraderlijke vlucht (normaliter onmogelijk) vermoord of tot in de genen voor altijd gruwelijk beschadigd zijn.

 2. Ja, tot de verbijstering van goedbedoelend sleutelende hulpverleners wordt het psychopathisch gedrag erger als ze een verplichte behandeling moeten ondergaan.

  De aberratie maakt deel uit van de persoonlijkheid en wie wil er nu aan zijn persoonlijkheid “geholpen” worden.

  Bij psychopaten neemt de pure boosaardigheid dan (zo mogelijk) toe, zo blijkt.

 3. LS…

  Fat Willy & Pampa Max uitblazen in Griekenland. Van wat in hemelsnaam ? Neuspeuteren en schoenenkopen ! Daar word je natuurlijk heeeel moe van ? Ik gun ze het verlies van harte maar dit soort uivreters zullen er geen donder van voelen. Of komt het voor psychopaten juist extra hard aan ?

Geef een reactie