OP DE DREMPEL VAN KONINGSDAG: GROTE ENQUETE NAAR DE MONARCHIE! EN WAT BLIJKT? DE KONING IS POPULAIRDER DAN OOIT TEVOREN!

DE TELEGRAAF DURFT DEZE ENQUETE NIET TE PUBLICEREN WANT TE POSITIEF EN DAAROM BANG DAT ‘NIEMAND ER GELOOF AAN ZAL HECHTEN’ * WIJ VAN ROL ZIJN NIET ZO LAF EN DURVEN DE WAARHEID EN DE FEITEN WEL TE BRENGEN!

IN DEZE GROOTSTE ENQUETE OOIT KREGEN ALLE NEDERLANDERS VAN 12 JAAR EN OUDER EEN VRAGENLIJST VOORGELEGD MET 10 VRAGEN OVER DE KONING EN DE MONARCHIE * DE VERBLUFFENDE UITKOMST: GEEN ENKELE NEDERLANDER HAD OOK MAAR ENIGE KRITIEK! * LOUTER JUICHENDE EN JUBELENDE WOORDEN VOOR ONZE KONING: ‘BETROKKEN’, ‘MEEVOELEND’, ‘SOCIAAL’, ‘EMPATISCH’, ‘GEENGAGEERD’, ‘INTELLIGENT’, ‘VISIONAIR’, ‘VOLKS’, ‘WELSPREKEND’

Geen enkele van de ruim 9 miljoen ondervraagde Nederlanders van 12 jaar en ouder blijkt kritiek te hebben op de koning en de monarchie. Alle ondervraagden antwoordden op alle tien vragen met de hoogst mogelijke score: subliem. Gevraagd naar typische woorden waarmee koning Willem kan worden gekarakteriseerd werden vooral genoemd: betrokken, meevoelend, sociaal, empatisch, geengageerd, intelligent, visionair, volks en welsprekend. Deze uitkomsten moeten een enorme opsteker zijn voor het Koninklijk Huis in de opmaat naar Koningsdag. We vroegen de leider van het onderzoek, prof. dr. J. de Vries van Hill & Knowlton, of de clausule onder aan de enqueteformulieren dat iedereen die niet op alle vragen de hoogste score zou invullen op een blacklist zou komen om te worden afgevoerd naar een concentratiekamp enige invloed heeft gehad op de uitkomst. De Vries: “Op geen enkele wijze. Dat hebben we gechecked door een extra vraag toe te voegen: ‘Heeft het feit dat u bij een enkel antwoord dat niet het meest positieve is wordt afgevoerd naar een concentratiekamp invloed gehad bij het invullen van de enquete?’ Op deze vraag antwoorde 99,9% nee. We zijn er dus zeker van dat de uitkomst de werkelijke mening weergeeft van het Nederlandse volk.” Met de verassende uitkomst van deze enquete heeft het staatshoofd de hoogste populariteit bereikt uit de geschiedenis.

Eén reactie op “OP DE DREMPEL VAN KONINGSDAG: GROTE ENQUETE NAAR DE MONARCHIE! EN WAT BLIJKT? DE KONING IS POPULAIRDER DAN OOIT TEVOREN!”

Geef een reactie