PANIEK IN DEN HAAG EN BIJ ORANJE: WANHOPIGE WITWAS-POGING PEDO-TOP DE TELEGRAAF

DE TELEGRAAF MAAKT ZELF DEEL UIT VAN DE PEDO-NETWERKEN EN ZAL ZE DUS VERDEDIGEN TOT DE LAATSTE SNIK * NU WORDT DE SENIELE HANS VRAKKING VAN STAL GEHAALD IN EEN POGING TE HELE ZAAK WIT TE WASSEN * WAT WAS DE TEGENSPRESTATIE VAN CEES H.? * BRONNEN: ‘CEES H. WAS HEEL CLOSE MET KLAAS BRUINSMA EN WEET DUS VAN ALLES OVER HET KH’

EXTRA EN BREAKING: OPEENS MOET HET BOEK VAN WIM DANKBAAR OVER DE ZAAK-VAATSTRA ‘ZO SNEL MOGELIJK DE HANDEL UIT’


[wp_ad_camp_1]

Maar eerst iets over de ’tegenprestatie’ voor de (bijna) 5 mio. Dit meldt ons een bron: Zou Cees Helman (goede maat van wijlen Bruinsma, volgens Helman hielp Bruinsma hem bij uitbraak) en zijn zo profijtelijke deal met OM te maken kunnen hebben met zijn wetenschap via Bruinsma van onderstaand beschreven bruin-rode connecties met koninklijk randje? Dan volgt een spannend verhaal dat we nog even tegen de borst houden want verder willen onderzoeken. We melden dit slechts om de Kamer een beetje op weg te helpen bij het pedo-debat van vandaag in hun speurtocht naar de ’tegenprestatie’ die door de NOS ‘de blinde vlek van de commissie-Oosting’ wordt genoemd. Dan De Telegraaf, zelf onderdeel van de pedo-netwerken via hun voormalig topman Kees Lunsfof. Nu komt Demmink-verdediger John van den Heuvel [video] met een stuk waarin Hans Vrakking zegt de Teeven-deal die nu al jaren een spoor van verwoesting door Nederland trekt ‘zo weer te zullen tekenen’. Dezelfde Hans Vrakking wist in 2014 nog te vertellen dat ‘Demmink wel degelijk voorkwam in het Rolodex-onderzoek’. Intussen ook beweging op het Fris Vaatstra-front. Opeens moet dat enge boek van Wim Dankbaar zo snel mogelijk uit de handel worden genomen. Timing, mensen, timing is allesbepalend in de journalistiek. Wij fastenen onze seatbelts voor het debat van vandaag.

Eén reactie op “PANIEK IN DEN HAAG EN BIJ ORANJE: WANHOPIGE WITWAS-POGING PEDO-TOP DE TELEGRAAF”

 1. Ach ja die “Oranjes”:

  Judith Herzberg trekt zich terug uit het comité van aanbeveling van het Verzetsmuseum:
  ================
  In een toelichtende brief vraagt
  Herzberg zich af hoe de koning het lef
  had de expositie te openen.Ze wijst
  erop dat zijn schoonvader betrokken was
  bij het Videla-regime,dat tegenstanders
  liet verdwijnen.
  ==================
  Wel Judith, onze grote (verzwegen) levenslang ingezworen SS verzetsheld prins Bernhard (de koppelaar bij bedoeld huwelijk), was voor 99,999% zeker (op grond van wetenschappelijke waarneming en veel seriematig kenmerkende, deskundigen alarmerende -achtergrond- informatie) een ‘adapted compensated’ psychopaat (dit is de optelsom van WARE -door verholen driedimensionale moordzucht gekenmerkte- ‘dead inside’ krankzinnigheid) met aanzienlijke intelligentie en een adellijke opvoeding en connecties.
  De kans dat zijn kleinzonen hierdoor genetisch belast zijn, is zeker niet denkbeeldig. Er zijn daarvoor ook aanwijzingen, die deskundigen achter de oren doen krabben, waaronder ‘dead inside’ schaamteLOOSheid.
  Psychopaten staan bijv. kenmerkend (!) vooraan op de begrafenis van degene die zij enige dagen tevoren “met blote handen gewurgd” hebben en zij plengen daar -de goegemeente ten zeerste overtuigend- “bittere” (krokodillen)tranen.
  Dit heeft helaas NIETS met lef te maken.

  Mijn advies is, nu de Grondwet “krankzinnigheid” (waarschijnlijk wordt daarbij abusievelijk/antiek gedacht aan zaken als goed waarneembaar schuim rond de mond, verward en onlogisch optreden, molenwieken met armen en benen e.d.) als een uitsluitingsgrond voor het koningschap ziet, om daarop dan ook proactief te testen.

Geef een reactie