PEDO-MAFIA SPEELT LAATSTE KAART: ‘CEES H. KREEG 4,7 MIO ZONDER TEGENPRESTATIE’

NU LIGT DE WEERZINWEKKENDE WAARHEID STINKEND EN LILLEND OP TAFEL: HET IS AAN DE KAMER MORGEN DE BAL OP DE PENALTYSTIP IN TE SCHIETEN * WAT WAS DE ‘TEGENPRESTATIE’? * GAAT NEDERLAND HET PIKKEN ALS WORDT VASTGESTELD DAT CEES H. 4,7 MIO KREEG VOOR DE GEIN?

[wp_ad_camp_1]

Premier Mark Rutte suggereerde vrijdag dat er mogelijk meer kon zitten achter de deal van Teeven, die hij sloot als officier van justitie. Daarom kon hij niet beoordelen of de deal echt wel zo rammelde als Oosting concludeert. Als Rutte dat vindt, dan moet hij dat aantonen, zei Oosting. De tegenprestatie hield volgens hem in dat H. informatie gaf in meerdere strafzaken. De advocaat van H. betwist dat dit is gebeurd, maar Oosting gaat af op informatie die hij van oud-hoofdofficier Hans Vrakking kreeg. Hij was destijds de baas van Teeven. Wat er precies voor informatie is gedeeld en in welke strafzaken, weet Oosting niet en dat vond hij ook niet nodig. Bijna 5 mio voor niet nader gespecifceerde ‘informatie in strafzaken’ -hetgeen ook nog eens wordt ontkend door de advocaat- is te krankzinnig voor woorden. Mark Rutte vond de deal ‘goed’ omdat de tegenprestatie -het tegen de borst houden van de pedo-dossiers- de 4,7 mio meer dan waard was. Misschien kwam Rutte zelf ook wel voor in die pedo-dossier en vond hij het ook daarom ‘een goede deal’. Wat hier ook van zij, dat het debat morgen eindigt zonder dat er duidelijkheid is over de ’tegenprestatie’ lijkt ondenkbaar. Of zal geen van de 150 kamerleden -ook Pieter Omtzigt niet- op dit punt durven doorvragen?

7 Replies to “PEDO-MAFIA SPEELT LAATSTE KAART: ‘CEES H. KREEG 4,7 MIO ZONDER TEGENPRESTATIE’”

 1. http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/open-brief-aan-de-nos-over-mensenhandel-en-kindermisbruik/#comment-98228

  De voormalig medewerker van de (toen) Binnenlandse Veiligheidsdienst Paul Herrie zegt in een gesprek in Vrij Nederland van 12 augustus 2009:

  ‘Rolodex is slechts één voorbeeld. Maar inderdaad, als zo’n Joris Demmink een gewone burger was geweest, was zijn computer al lang in beslag genomen. Ik stoorde me vooral aan de manier waarop het parket in Amsterdam opereerde, en dan met name officier van justitie Fred Teeven.

  Teeven haalde allerlei trucs uit die niet binnen zijn takenpakket vielen. Hij toonde zich tegelijkertijd bijzonder geïnteresseerd in de vermeende seksuele escapades van Hans Vrakking. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Teeven kennis zocht waarmee hij zijn baas onder druk kon zetten.’

  Diezelfde Teeven maakt nu deel uit van de beschermende ring die zijn baas minister I.W. Opstelten aanlegde rondom zijn oud-studiegenoot aan de rechtenfaculteit in Leiden Joris Demmink.

  Het kan bijna niet anders of in de bodemprocedure zal ook de rol van die kleine elite aan de orde dienen te komen.

 2. Ik denk niet dat Rutte in het pedo-dossier voor komt. Hij lijkt me eerder iemand die stervenden of verse doden met geweld gelukkig maakt.

 3. .. 150x8000x12 weg gegooid elk jaar…

  Een auto handelaar voor pedokennis 4,7 miljoen?
  En die komt aan die STAATS(recherche justitie) kennis hoé?

  Eind 2001 een auto handelaar die 4,7 miljoen door sluist aan buitenlandse moordenaar en midden 2002 Pim Fortuyn er voor omschiet?

  Ik bedoel als je als beginnertje onderzoek doet naar aipac asiatische Wereld adelnetwerken kom je ook op een auto sloperij uit. Als je onderzoek naar bilderberg doet kom je bij een rijtjeswoning uit waar je wat verdwaasd verward rond scharrelt…edoch global forces achter zitten als we nu weten.

  Koning willem betaald aan ndrangheta van rothchild dries van agt al 100.000 per moord op elk eigen onderdaan..laat staan op een presidents kandidaat?

  Hoe zou de moord op Fortuyn anders gefinancieerd zijn dan met al die buitenlandse -hegemonie – belangen er achter?

  Rutte is weer hoog lid bij de camorra van opperbaas berlusconi een bankierstelg van de loeb li aliya stam..dus zo al zat schooiers die onze belastingcenten weg vreten.

  Rutte werd al positie als tweede man van de drangheta onder berlusconi beloofd als die MH17 mooi zou afwikkelen..wat zal die als loon om Pim Fortuyn gehad hebben al?…een positie als president ..zo maar voor ons out of the nowhere out of the blue?

  Maar dat bedrag is te prachtig en lig té dicht bij die moord en bij die divers betrokkenen om niet Waar te zijn!

  Voor de rest hadden ze die autohandelaar anders gewoon omgelegd en zijn inboedel in een verbrandingcentrale gegooid incluis evt advocaat of notaris en familie…dat kunnen ze zelfs met hele straten hele wijken en steden…spoorloos laten verdwijnen mede ook wegens monopolie op alle media en overheden.

  1. Mispoes vond t opeens nodig de hele laatste reactie kolom dicht te schijten wat ongebruikelijk voor hem is….dus zal deze bijdrage mijns wel door niemand gezien zijn?

Geef een reactie