PEDOFIELEN STIJF VAN ANGST VOOR MICHA BIJ LANGE FRANS: DE SABOTAGE IS BEGONNEN

DE CARRIERE VAN ADAM CURRY EINDIGDE IN 2008 SUBIET NA HET ‘VERBODEN INTERVIEW’ MET MICHA OVER DEMMINK * MAAR DE TIJDEN ZIJN VERANDERD EN DE WAARHEID MOET NU NAAR BUITEN * WAAROM KRIJGT MICHA VAN BIJNA NIEMAND STEUN IN ZIJN POGINGEN DE KIDS VAN NEDERLAND TE REDDEN VAN DE SADO-PEDO-MOORDENAARS IN DE HAAGSE SWAMP?


Van het youtube-kanaal van Lange Frans. Er is geen enkele post te vinden die steun uitspreekt voor een interview van Lange Frans met Micha.

Eén reactie op “PEDOFIELEN STIJF VAN ANGST VOOR MICHA BIJ LANGE FRANS: DE SABOTAGE IS BEGONNEN”

 1. Hem, die mij grof beledigt,
  Mij overlaadt met schand
  En openlijk mij belastert,
  Hem reik ik de broederhand.

  Maar die mij voorkomend bejegent,
  Die mij aan zich verplicht
  En mij zijn vriend durft noemen,
  Dien spuw ik in ‘t gezicht.

Geef een reactie