PERSCONFERENTIE ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM: DIT IS ONZE RECHTERLIJKE MACHT

MENSEN KUNNEN VRAGEN STELLEN VIA drsmkat@yahoo.com * OOK DRINGEND GEVRAAGD OM FINANCIEELE BIJDRAGES OM TE KUNNEN DOORGAAN MET ONZE RECHTSZAKEN ANDERS KUNNEN WE KLOMP EN GEERTS NIET LATEN DAGVAARDEN

EXTRA BREAKING SHOCK: ONGEVEER PRECIES OP HET MOMENT DAT MICHA VERTELT OVER DE MOORD OP RECHTER ROB VAN DEN HEUVEL WORDT BEKEND DAT OOK EEN RECHTER IN DE ZAAK-EPSTEIN OPEENS IS OVERLEDEN

correctie: op 7:45 zegt Micha ‘Demmink’; dat moet zijn ‘Westenberg’

6 Replies to “PERSCONFERENTIE ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM: DIT IS ONZE RECHTERLIJKE MACHT”

 1. Is dit het?!? Is dit die aangekondigde persconferentie, die nota bene nog moest worden uitgesteld in verband met juridisch overleg met je advocaat? Eg waar, zoals een niet met name te noemen hazelip uit Maastricht zou zeggen, eg waar?

  Een persconferentie, maar dan zonder pers en zonder conferentie. Bij Barracuda beschikken ze zeker over een kristallen bol, want daar werd een dag vooraf al gezegd dat het gewoon weer een 24-in-een-dozijn videootje zou betreffen met het gebruikelijke onsamenhangende geblaat waarin de actualiteit uit de msm naadloos wordt verwerkt in de incoherente fantasietjes van een ziekelijke geest. Moetjevoorstellûhmensûh!!

 2. Psychopaten als Prins Bernhard of (“vader des vaderlands”) Willem “van Oranje” proberen altijd (met crimineel geweld van alle soorten die je kunt bedenken of niet kunt bedenken!!!) de overheid binnen te sluipen, deze over te nemen en vervolgens naar de hand te zetten.

  Daartoe verzamelen ze allerlei in buitengewone mate door narcisme/begeerte/zelfzucht gedreven devianten en misbaksels om zich heen, die vervolgens onder de psychopathische paraplu komen te zitten.

  De Westenbergs zeg maar, die dan ook ineens hun advocaatkosten vlotjes uit de staatskas vergoed krijgen of waarvoor Droogstoppels Fortuin zich gratis gaat inzetten.

  Westenberg deed immers rond schiphol precies wat SS psychopaat (vreemd aan Nederland en de democratie) Prins Bernhard c.s. van hem wilden….?!

  http://www.ponerology.com/evil_2b.html

 3. Hier iets nieuws over het Epstein eiland:

  https://youtu.be/u8mBYMIWDYM

  Maar we moeten gewoon een psychopatentest verplicht stellen voor (in de eerste plaats) allen in (of typisch opstomend naar) posities van MACHT EN CONTROLE (op de allereerste plaats binnen de overheidsadministraties).

 4. OK, je hebt je IKEA-bureautje nu een halve meter van de muur geschoven om weer eens dezelfde riedel te herhalen, en dan noem je het een ‘persconferentie’.

  Op Schiphol in 2012 had je nog wat kannetjes koffie, flesjes water, een beamer, en o ja.. een publiek.

  Om kort te gaan: je krijgt geen voorschot omdat de rechter – terecht – stelt dat er geen causaal verband aangetoond is tussen jouw teloorgang en Westenberg’s actie in 2004. En dat is er ook niet. En dus moet je €6500 aftikken voor de onkosten van je eigen ongein.
  Nu bedel je weer om geld voor griffiekosten. Terwijl je die €6500 gewoon weer op je schuldenberg flikkert. Het houdt toch echt ergens een keertje op, Micha.

Geef een reactie