REVOLUTIE OOK TEGEN MINISTER DES DOODS

IN HEEL EUROPA MASSALE PROTESTEN TEGEN HET TTIP-VERDRAG DAT HET PAD MOET EFFENEN VOOR ONDERMEER HET GIFTIGE VOEDSEL VAN EDITH SCHIPPERS

NET ALS MCDONALDS WEIGERT OOK HET TOTAAL EXPOSTE MONSANTO ANTWOORD TE GEVEN OP DE MEEST BASALE VRAGEN * DE KRANKZINNIG CORRUPTE BIG FARMA-VVD-PLUNDER MINISTER EDITH SCHIPPERS WERKT NAUW SAMEN MET DE NWO-GENOCIDE-CONCERNS * COPYPASTE DEZE BRIEF EN STUUR HEM AAN EDITH

Mevr. Drs. E. Schippers
Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Postbus 20350
2500 EJ Den Haag

Geachte mevrouw Schippers,

In het licht van recente uitvoerige en terdege gedocumenteerde berichtgeving over de schadelijke invloed op de gezondheid van GMO-producten van onder andere de firma Monsanto, zou ik graag antwoord willen hebben op enkele vragen.

1. Kunt u mij de garantie geven dat op de Nederlandse (cq. Europese) markt geen producten te koop zijn, die direct dan wel indirect van Monsanto afkomstig zijn, in welke vorm dan ook. Ik denk hierbij aan sojaproducten (zoals bijvoorbeeld sojalecithine in chocolade) en die van maïs en andere granen.
2. Indien dit niet het geval is, kunt mij dan tenminste de garantie geven dat deze producten geen enkele schade opleveren voor de gezondheid? Dit uiteraard mede met het oog op mijn medische verzekering en eventuele aansprakelijkheid.

Ik ga ervan uit dat het antwoord op deze eenvoudige vragen snel en gemakkelijk kan worden geformuleerd. Ik mag er tenminste van uitgaan dat er op Uw ministerie uitvoerig over is gesproken en nagedacht.

Indien ik binnen twee weken nog geen antwoord heb mogen ontvangen, ga ik ervan uit dat het antwoord op beide vragen ontkennend is.

Met vriendelijke groet,

A. Vis

3 Replies to “REVOLUTIE OOK TEGEN MINISTER DES DOODS”

 1. Hoop dat jullie even mee lezen, politie van Nederland…………

  Iemand die een beetje inzicht heeft in de situaties waar oorlogen heersen, kan dit zien maar onze politieke leiders niet. Die zien dit niet. Je vraagt je af of ze het niet zien of dat ze het niet willen zien omdat ze simpelweg geen macht hebben en dansen naar de pijpen van hen die de grootste bankrekening hebben.

  Maar….het feit dat meerdere websites hierover schrijven, dat het zo opzichtig gebeurt dat zelfs een kind dit kan zien, is in mijn ogen een teken aan de wand. Het lijken de laatste stuiptrekkingen van het imperialistische rijk van de elite. Ze verliezen de controle over zichzelf en maken opzichtige fouten. Ze krijgen haast niets meer voor elkaar. Zie het TTIP gebeuren, half Europa stond dit weekeinde op straat, behalve de door en door gedrogeerde Nederlanders dan want die zijn nergens meer voor uit hun bed te porren. Die slapen momenteel het diepst. Wij moeten het hebben van moedige Duitsers, Fransen en Britten die de straten op trekken. Als het van ons zou moeten komen had de elite dit spel al lang gewonnen. Maar elke zet van de elite kan op verzet rekenen vanuit de bevolkingen. Waar de bevolking de straat op gaat zet de elite hun knokploegen in onder de dekmantel van de politie en ME. Dat die klerelijers in die futuristische vechtpakjes zelf niet begrijpen wat ze hun kinderen aan doen. Dat ze zo geïndoctrineerd zijn dat ze hun boordheren met hand en tand verdedigen, zelfs als dat betekent dat ze hun eigen vrienden en familie in elkaar moeten meppen. Ik kan niet anders zeggen maar deze lui, politie en ME’ers die dit soort toppen bewaken, zijn in mijn ogen de grootste verraders. Ik zie die lui als de NSBérs uit WO2. Ze heulen met de vijand en verraden zelfs hun eigen soort. Niet begrijpende dat als ze straks niet meer in zulke grote getalen nodig zijn, ze zelf aan de beurt komen.

  En onze media….tja…daar heb ik eigenlijk geen woorden meer voor….wat een loosers…wat een volksverlakkers…….zum kotzen!

  http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-goeden-zullen-de-kwaden-zijn

 2. Monsanto stuurde 10.000 ton agent orange naar syria. Daar van werd 6000 ton op de Somalische Oogsten gegooid waardoor 10 miljoen Somalis door hongersnood bedreigd werden in 2008. Velen ook de Wereld over verkocht als allerlei aan Slaaf en leegroof van hun Gronden Rechten Eigendommen plaats vonden.

  Ik Neem aan dat Regeringen Ministeries Bedrijven Geen ENKEL contact willen onderhouden met een Gekende oorlogsmisdadiger massamoordenaar genocidenpleger plunderaar en al oude Slaven handelaar?

  Tevens is bill gates aandeelhouder in dit bedrijf voor 30% en betrokken in zeer besproken vaccinatie push campagnes alsmede ook de gmo gewassen die hij onmiddelijk na de ramp in afrika verspreidde cq aanprees als dé oplossing.. incluis het leugens verspreiden over de ware oorzaak van de Somalische ramp ten bate van zijn gmo aandelen.

 3. Robert Kennedy Jr. warns of vaccine-linked ‘holocaust’ http://www.sacbee.com/news/politics-government/capitol-alert/article17814440.html

  Mede is alle medicijn 37 tot 100 maal duurder hier dan in India waar het ook gemaakt wordt.

  De Zorg premies al zijn hier vier maal duurder dan bij naaste buurland Belgie.

  De drempel shock en afschrik terreur van de zorg verzekeraars zorgt dat al jaren geen gebruik van de zorg meer gemaakt wordt waardoor de premies 105 maal te duur.

  De drempel shock en afschrik terreur werd al 1991 door ernst hirsch ballin met buitenwet stelling Bevolking in gevoerd als startsein voor landelijke plunder en rooftochten.

  Wat zorg onder zelfde daders nu doen lijkt helemaal op voorbereiding kassen vol laten lopen en dan leegroof begaan.

Geef een reactie