SATANISCHE STAAT: LOTERIJVERLIES KRIJGT GIGA-‘NAHEFFING’ OVER ‘KRANKZINNGE CLAIM’

IN DE VROEGE OCHTEND STOND DE FIOD BIJ FERDI ROET VOOR DE DEUR: ‘MOGEN WE EFFE VANGEN’? * DE ‘NAHEFFING’ VAN 3,8 MIO GAAT OVER EEN CLAIM DIE DOOR DEZELFDE STAAT VIA LIST EN BEDROG WORDT GESABOTEERD EN DIE DOOR DE STAATSLOTERIJ (MINFIN) WORDT BESTEMPELD ALS ‘COMPLEET ONREALISTISCH’ * OOK IN NEDERLAND BLIJKT DE BELASTINGDIENST TOTAAL ‘GEPOLITISEERD’ NET ALS IN DE VS ONDER OBAMA * ZIT DE ADVOCAAT VAN DE STAATSLOTERIJ DIE OOK OPTREEDT VOOR DE BELASTINGDIENST ACHTER DEZE TERREUR?

No further questions. Aan de ene kant saboteert de staat de claim ter waarde van bijna 400 mio Euro van Loterijverlies met list en bedrog waarover deze site reeds uitgebreid heeft bericht, maar aan de andere kant -als dat de Staat uitkomt omdat ze Ferdy Roet zo nog harder kan treffen- wordt net gedaan alsof Roet de claim al binnen heeft! Lees de achtergronden bij NRC Handelsblad. Opnieuw een voorbeeld van satanisch machtsmisbruik door de pp-elite die zich thans door geen enkele wet of gebod meer laten tegenhouden af te rekenen met ‘vijanden van het systeem’ -al helemaal als deze ‘vijanden’ zoals Loterijverlies en Chipshol en Micha Kat door eerdere uitspraken van rechters het gelijk aan hun kant hebben. Want zaken als ‘gelijk’ en ‘waarheid’ en ‘rechtvaardigheid’, daar is de staat onder Rutte en Demmink volledig allergisch voor! In de video hierboven zien we een ander voorbeeld van deze satanische werkwijze: het advocatenkantooor van de Staatsloterij demoniseert Roet aan de ene kant omdat hij gebruik maakt van rechtspersonen op een Kanaaleiland, maar aan de andere kant adviseert dat kantoor zelf bedrijven belasting te ontduiken op tal van manieren, ondermeer via constructies op de Kanaal-eilanden! Wie grijpt in?

3 Replies to “SATANISCHE STAAT: LOTERIJVERLIES KRIJGT GIGA-‘NAHEFFING’ OVER ‘KRANKZINNGE CLAIM’”

 1. Want zaken als ‘gelijk’ en ‘waarheid’ en ‘rechtvaardigheid’, daar is de staat onder Rutte en Demmink volledig allergisch voor!
  ——————
  Inderdaad.

  Rutte heeft gehuild om het vertrek van Zijstra.

  Nu huilen psychopaten nogal gemakkelijk, dat is bij hen een kwestie van kraantje open, kraantje dicht.

  Maar Rutte heeft niet NORMAAL “gehuild” omdat deze weerzinwekkend gestoorde leugenaar dusdanig door de mand gevallen is, dat hij eigenlijk als hoogverrader van de gehele mensheid voor het vuurpeloton had moeten worden geplaatst.

  Nee Rutte heeft “gehuild” omdat deze kern-krankzinnige soortgenoot uit zijn clubje opgeofferd moest worden. Hij zou deze gek er zo weer bij willen hebben……

 2. Gelukkig hoef je er als normaal (!) mens helemaal niets voor te doen om vijand van psychopaten/de psychopathocratie te worden: Je bent het meteen zodra je geboren bent. Alleen ben je je van geen ‘pure evil’ bewust.

  Als je begint te merken dat psychopaten (de meesten komen lang zo ver niet om te begrijpen wat dat precies is en betekent!) alle (sleutel)posities van macht en controle hebben ge-usurpeerd, dan word je op krankzinnige (veelal naar ‘gaslighting of sorts’ riekende) wijze ‘kaltgestellt’ of als oud vuil op de vuilnisbelt gedumpt.

  Uiteraard allemaal op (onder een zorgzaam/liefdevol/redelijk ogende/geacteerde ‘mask of sanity’ verholen) proactief (!) extreem agressieve wijze.

Geef een reactie