2 Replies to “STEUN MICHA’S ASIEL-AANVRAAG IN IJSLAND FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS!”

  1. Nederland is een uitmuntende democratie en rechtsstaat en een baanbrekende voorloper op het gebied van de mensenrechten. Niemand wordt hier met de dood bedreigd zoals bijv. in Syrië door Assad. We hebben zelfs een raadgevend referendum.

    Daarbij: Willem de Zwijger was reeds een goedhartige huisvader en een echte “vader des vaderlands” en dat is geheel in lijn met de ‘mindset’ van Prins Bernhard, die al jeugdig uit de bus kwam als een goedaardige zwaluwenredder, die met de verminking van het lievelingspaard van zijn moeder niets van doen had, want dat was zijn slechte -later ook meteen Nazi geworden- jongere broer Aschwin (zoals de brave broer, Benno, meteen verklaarde) en die, na eerst weer uit de bus te zijn gekomen als de “Londense Führer van het illegale verzet”, notabene het WNF gesticht heeft.

    Dus kan IJsland niet anders, dan het asielverzoek afwijzen. Let op mijn woorden.

    De politieke implicaties zouden ook enorm zijn…….

    Misschien zou zelfs DSR het voorbeeld volgen en daar, op de helling van de op ontploffing staande Badarbungo (of hoe deze vulkaan ook weer heet), een nederzettinkje optrekken en zich Ópekkurson laten noemen.

Geef een reactie