TARIK Z. REVISITED, MUCH MORE TO COME

OM HUN GELOOFWAARDIGHEID TE BEHOUDEN MOETEN DE MSM WORDEN ‘BEDREIGD’ EN ‘ZIELIG WORDEN GEVONDEN’ * VROEGER WERDEN JOURNALISTEN VERVOLGD DOOR DE STAAT, NU WORDEN ZE AFGESLACHT OP HET SCHERM * DE TARIK Z.-HYPE KWAM UIT PRECIES DEZELFDE KOKER ALS DE MOORD OP TWEE JOURNALISTEN IN DE VS
[wp_ad_camp_1]
Er was een tijd dat journalisten moesten vrezen voor de lange arm van de staatsmacht. Dat reporters die hun taak als controleurs van de macht, als waakhonden van de samenleving, al te serieus namen werden vervolgd of erger. Nu gebeurt dit nog slechts met een handjevol waarheids-journalisten wereldwijd. Maar intussen zit de MSM met een steeds nijpender probleem. Nu de MSM-journalisten namelijk collaboreren met de macht en zuipen, vreten en naaien over de ruggen van de gewone man hoeven ze niemand meer te vrezen en dat tast hun geloofwaardigheid als ‘controleurs van de macht’ natuurlijk geweldig aan. Dus wordt elders een nieuwe dreiging gezocht en die wordt gevonden in ‘verwarde mensen’ die zich om allerlei redenen keren tegen de MSM. In Nederland werd deze kaart uitgespeeld in de Tarik Z.-hoax die als doel had een maatschappelijke ‘golf van sympathie’ op te wekken voor de corrupte NOS-pedo-journalistiek. In de VS is nu diezelfde kaart uitgespeeld met ene Vester Flanagan in de rol van Tarik Z. -op de VS-manier natuurlijk, met bloed en doden. Bijkomend voordeel van deze ‘strategie’ is dat de corrupte MSM-hoernalisten nu kunnen worden beschermd op staatskosten -ook tegen de woede van de bedrogen en voorgelogen gewone burger. We krijgen de komende maanden nog wel meer voorgschoteld uit deze koker. Misschien gaat het zelfs zover, dat De Telegraaf de eigen journalisten moet laten onthoofden door IS om ‘geloofwaardig’ te blijven. Kan het nog krankzinniger? Absoluut!

13 Replies to “TARIK Z. REVISITED, MUCH MORE TO COME”

 1. Het motief voor deze moorden door Vester Flanagan was nergens te vinden.

  Journalisten hadden zijn Twitter account bekeken. Dat de moorden gepleegd werden met racisme als motief, was het enige wat er was te vinden. Nogal ongeloofwaardig, racisme als motief voor 2 moorden en een zelfmoord. Ook de politie vertelde niets over enig motief, aldus de publicaties gister.

  De commentaren op de artikelen werden vaak weer een lobby om het Amerikaanse volk te ontwapenen. Er gaan vergelijkingen met andere leugenachtige shows als Virginia shooting, inderdaad, verwarring als motief voor professionele moord. Bizonder beledigend allemaal.

  NOS-pedo-journalistiek lijkt wat overtrokken. Veel personeel gelooft zelf de hoaxes, verliest mogelijk een baan als deze vragen stelt over de propaganda. De vervolging van intellectuelen is toegenomen met de Europese Unie constructies, maar bestond ook al eerder in onze geschiedenis. Het zijn juist journalisten die hier voor waarschuwen, soms ook werkzaam bij NOS.

  1. Dat is juist Stan. Maar theorieen kunnen ook juist zijn, temeer daar in deze tijd van Infowar niet meer vast te stellen is wat de feiten zijn. Jou moet ook zijn opgevallen dat ook in Nederland steeds vaker berichten verschijnen van MSM-journalisten die zouden zijn ‘aangevallen’ dan wel ‘mishandeld, bedreigd’ door ‘aggressieve dan wel verwarde personen’. Dit komt uit dezelfde koker, want als de media geen direct eigen belang zouden hebben bij het publiceren van dit soort verhalenj zouden ze ze eenvoudig doodzwijgen. Eens?

   1. Theorieen kunnen juist zijn, maar zolang je dat niet kunt bewijzen is het een theorie. In dit geval is je verhaal dus niet meer dan een theorie.

    En waarom zou de media niets publiceren over aanvallen of bedreigingen? Jij publiceert continu over ‘bedreigingen’, volgens je eigen logica heb je daar dus een direct eigen belang mee. Anders zou je er niet over publiceren.

 2. In Nederland werd deze kaart uitgespeeld in de Tarik Z.-hoax”” die als doel had een maatschappelijke ‘golf van sympathie’ op te wekken voor de corrupte NOS-pedo-journalistiek.”””

  De grap is dat KAT dezelfde rol kreeg toebedeeld door fam. Poot, alleeen Kat is in de rol blijven hangen ondanks dat fam Poot zijn spindokter rol had opgeheven. Alleen Kat is wat ver gegaan in zijn praktijken en houd daar vervolgens wat scahde aan over en dus de verklaring voor al zijn justitie fanmail.
  Kat maar daar vervolgens een leuk sprookje van dat hij als waarheids vinder daarom wordt kaltgesteld, helaas is het heel simpel te relativeren naar zijn eigen gedrag + flink portie racune.

  weltrusten Kat

  1. Je bent een inhoudsloze zombie webcaresquad.
   Je hebt helemaal niets te vertellen.
   Micha heeft wel wat te vertellen.

   Onschuldige burgers die iets te vertellen hebben aanvallen.
   Om je inhoudsloze waardeloze nooit ontwaakte innerlijk, trachten te vullen met hersenen van een ander. Het is spijtig dat ik te veel Nederlanders ken van jou kaliber.

   1. Reageer nou gewoon eens op z’n argument in plaats van webcaresquad persoonlijk aan te vallen, dit is zo’n uitgekauwde manier van reageren. “Iedereen die het niet met me eens is is een slapende zombie”.

    1. Websquaresquad is degene die hier een persoonlijke aanval op Micha uit voerde.

     Spindokters hebben we erg veel in dit land.
     Micha voldoet niet aan dat profiel.
     Is er zelfs slachtoffer van.
     Micha neemt de strijd op tegen spindokters, juist met artikelen als deze.

     Vals beschuldigen om feitelijke zaken in publicaties ongeloofwaardig trachten te maken, is een veel gebruikte strategie van spindokters. Dergelijke argumentatie heet Ad Hominum aanval. Echter, vanwege de niet originele inhoud, gewoon overnames van anderen, met ze allen tegen een o wat moedig, is zombie een terechte term. Het is niet mijn bedoeling hem te beledigen, de intentie is zijn misdraging hier te beschrijven.

     Websquaresquad komt op voor lieden die kinderen doodmartelen.
     Hij draagt niets bij on topic, maar reageert volledig off topic ad hominum, zoals hij dat meestal doet.

     Zombie is ook een juiste term voor iemand die zelf geen moreel bewustzijn heeft, helpt bij doodmartelen van kinderen als hij daar voor betaald krijgt, de naam verondersteld door lieden die wel verantwoordelijkheid nemen over kinderen, trachten de poten onder de stoel weg te zagen.

     Er is niets origineels aan Websquaresquad’s commentaar, alles wat hij zegt heeft hij overgenomen van anderen.
     Vanwege de overnames van dergelijke geruchten, ziet zijn brein er uit als leeg, niet functionerend, maar teert op hersenactiviteit van anderen met meer fantasie of verantwoordelijkheidsbesef. Dit gebrek aan verantwoordelijkheidsbesef gaat gepaart aan vermeent sluw aanvallen van de auteur van een artikel, in plaats van een commentaar te geven over enige inhoudelijke zaken over Tarik Z of de moord op 2 journalisten door een collega.

     Maar ik zie dat ik ook aangevallen wordt hier.
     Ik val websquaresquad niet persoonlijk aan, dus wordt ik vals beschuldigd. Tuig dat dit doet op internet, het stikt er van, dus gaarne jullie agenda ter tafel hier corrupte heren!

Geef een reactie