THE FINAL COUNTDOWN (1): OVERZICHT VAN CRUCIALE ONTWIKKELINGEN, ALLEEN OP ROL

DE SITUATIE WERELDWIJD WORDT NU ZO CHAOTISCH OP WEG NAAR DE ULTIEME EN FINALE CONFRONTATIE MET DE PEDO-ELITES, DAT WE VANAF NU SCHEMATISCHE OVERZICHTEN BIEDEN VAN DE BELANGRIJKSTE ONTWIKKELINGEN ONDER DE KOP ‘THE FINAL COUNTDOWN’

* ONDANKS EEN TELEURSTELLEND RESULTAAT HEBBEN DE ‘POPULISTEN’ IN ZWEDEN TOCH ZO VEEL GEWONNEN, DAT HET LAND ONBESTUURBAAR IS GEWORDEN. HET HEEFT ER ALLE SCHIJN VAN DAT DE VERKIEZINGEN ZIJN GEMANIPULEERD PRO-ESTABLISHMENT NET ALS IN NEDERLAND. NU HET ‘TIPPING POINT‘ IN ZWEDEN IS BEREIKT GELDT DAT OOK VOOR DE HELE EU: ONBESTUURBAAR. DE NWO ZAL MET GEWELD MOETEN INGRIJPEN OM IN CONTROL TE BLIJVEN.

* OM HET UITMOORDEN VAN DE BEVOLKING TE BESPOEDIGEN LANCEREN DE HAAGSE PEDOFIELEN EEN NIEUWE KRANKZINNIGE VACCINATIECAMPAGNE. JACK DE VRIES SPINDE DAAR EEN BERICHT NAAST OVER HOE ‘BELANGRIJK’ ONZE REGERING DE GEZONDHEID VAN KINDEREN VINDT OM DE VACCINATIE-CAMPAGNE GELOOFWAARDIG TE LATEN LIJKEN.

* DE DERDE WERELDOORLOG IS WEER EEN AANTAL STAPPEN DICHTERBIJ GEKOMEN -OF AL UITGEBROKEN, JE WEET NIET WAT DE MSM VOOR ONS ACHTERHOUDEN- NA DE AANVAL VAN RUSLAND EN SYRIE OP IDLIB. OP INFOWARS WORDT AL GESPROKEN VAN EEN AMERIKAANSE REACTIE EN DE DERDE WERELDOORLOG.

* NEDERLAND IN COMPLETE FREEFALL DOOR AFFAIRES DIVIDEND-BELASTING, PECHTOLD EN ING. HET TEAM VAN JACK DE VRIES BIJ HILL & KNOWLTON ZET DAAR LILY EN HOWICK TEGENOVER, GEKOPPELD AAN ‘BEDREIGINGEN’ RICHTING KABINET. WE GAAN MET RASSE SCHREDEN RICHTING STAAT VAN BELEG.

* STEEDS HARDER EN LUIDER -EN IN ALLE OPENHEID- WORDT GESPROKEN OVER HET ‘UITSCHAKELEN’ VAN DONALD TRUMP. HET LIJKT NU ONDENKBAAR DAT DE VERKIEZINGEN IN NOVEMBER DOORGANG KUNNEN VINDEN. DE TRUMP-REPUBLIKEINEN STAAN ER TE GOED VOOR.

* DE SITUATIE IN DUITSLAND IS COMPLEET UIT DE HAND GELOPEN NA EEN NIEUWE MOORD VAN ASIELZOEKERS OP EEN DUITSER. PRECIES ZOALS DEZE SITE VOORSPELDE WORDT NU GEZEGD DAT DE MAN IS GESTORVEN AAN ‘HARTFALEN’. OOK DUITSLAND IS THANS DE FACTO ONBESTUURBAAR.

* BRAZILIE STEVENT AF OP EEN BURGEROORLOG NA HET NEERSTEKEN VAN JAIR BOLSONARO DIE OP WEG WAS DE VERKIEZINGEN VAN VOLGENDE MAAND TE GAAN WINNEN. NIEMAND WEET WAT ER NU IN BRAZILIE GAAT GEBEUREN.

6 Replies to “THE FINAL COUNTDOWN (1): OVERZICHT VAN CRUCIALE ONTWIKKELINGEN, ALLEEN OP ROL”

    1. Micha beschrijft alle politieke ontwikkelingen in termen van een eindresultaat. Dat is een fundamentele denkfout. We hebben in werkelijkheid te maken met een nooit eindigend proces. Je zou evengoed kunnen zeggen dat vandaag de dag het gewonnen heeft van de nacht. En vanavond wint de nacht het van de dag. En morgenochtend heeft de dag het definitief gewonnen van de nacht. We moeten in processen leren denken, dat leidt tot veel meer realisme, hoe moeilijk dat ook is.

          1. Dat je niet begrijpend kunt denken, wisten we al. Dat lezen ook te moeilijk is, komt er nu bij.

Geef een reactie