TOTAL WARFARE OM DE JORIS DEMMINK-NARRATIVE TUSSEN MICHA (FULL DISCLOSURE) EN DE ‘ELITE’ (CONTROLLED DISCLOSURE OM DE TOP-PLAYERS EN HET SYSTEEM TE REDDEN)

DE MOTIEVEN VAN WELTSCHMERTZ/MCKINSEY ZIJN GITZWART: ZE KOMEN NU NA EXPOSURE DOOR MICHA OM HUN EIGEN GELOOFWAARDIGHEID TE REDDEN EN OM DE NARRATIVE TE ‘STELEN’ VAN MICHA EN HEM BUITENSPEL TE ZETTEN -HET HEEFT NIETS TE MAKEN MET DE WAARHEID EN HET HELPEN VAN KINDEREN

Eén reactie op “TOTAL WARFARE OM DE JORIS DEMMINK-NARRATIVE TUSSEN MICHA (FULL DISCLOSURE) EN DE ‘ELITE’ (CONTROLLED DISCLOSURE OM DE TOP-PLAYERS EN HET SYSTEEM TE REDDEN)”

  1. Micha,
    Jij klaagt dat niemand met jou wil praten en dat je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. De reden daarvan is jou manier van optreden. Het komt misschien omdat je al zolang bezig bent met verslag doen van allerlei rottigheid, daar ben jij door veranderd en ik moet zeggen niet ten gunste. Probeer daar wat aan te doen. Nu werkt het averechts, een slechte zaak !! Of anders,stop er.Ik weet gezegd tegen dovemansoren .

Geef een reactie