URGENTE UPDATES VAN MICHA: RONALD BERNARD EN HENRY (HENNIE) KEIZER

LAATSTE NIEUWS: ER RIJZEN OOK SERIEUZE VRAGEN BIJ DE BLIJE BANK VAN RONALD BERNARD: NIBURU.CO

HIER BACKGROUNDS HENRY KEIZER OP KLEINJE MUURKRANT * VIA GOOGLE IS VOORALSNOG GEEN BEVESTIGING TE VINDEN VAN RONALD BERNARD’S VERLEDEN ALS ONDERMEER VALUTA-HANDELAAR * BERNARD STOND WEL AAN DE WIEG VAN DE BLIJE BANK

Het verhaal van Hennie Keizer en zijn taxi-bedrijf met limousine doet sterk denken aan dat van James Alefantis die als eigenaar van wat pizza-zaken in Washington kon opklimmen tot in de top 40 van meest invloedrijke mensen in DC. In de Robert M.-zaak hebben we onthullingen gedaan over het busbedrijf Connexxion die aangeven hoe cruciaal het vervoer is van minderjarigen binnen de pedo-netwerken. De chauffeurs moeten immers voor de pedofielen totaal ‘betrouwbaar’ zijn en vormen uit de aard der zaak een cruciaal onderdeel van een criminele organisatie. Maar misschien geldt dit allemaal niet in het geval van Keizer. Het moet worden uitgezocht.

2 Replies to “URGENTE UPDATES VAN MICHA: RONALD BERNARD EN HENRY (HENNIE) KEIZER”

  1. Zoals te verwachten was, het verhaal van Ronald Bernard mist, zoals gebruikelijk bij dit soort verhalen, elke feitelijke grond.

    Het is wel schokkend hoeveel leugens men op dit punt durft op te dissen. De man vertelt zonder blikken en blozen dat hij terugdeinsde voor de opdracht kleine kinderen te offeren maar kwam kennelijk niet op het idee de politie te bellen. Uiteraard horen we ook nooit naam en toenaam van de daders van dit soort bij elkaar gefantaseerde rituelen.

    Wel jammer, het eerste geval van de door Micha bedachte duizenden verkrachte, in stukken gesneden en vervolgens opgegeten baby’s moet namelijk nog worden gedocumenteerd.

  2. Als je allemaal moet gaan uitzoeken wat ca. 2% psychopaten (die per stuk al complete landen in het ongeluk kunnen storten!!!) goed verholen achter de schermen allemaal voor grenzenloos ondenkbaar ‘pure evil’ uitspoken, dan ben je echt duizenden keren sneller klaar met een wereldwijd ingevoerde PSYCHOPATENTEST.

Geef een reactie