VANAVOND 20:00 WEER LIVESTREAM MET ROGIER HOP OVER GELE HESJES-REVOLUTIE IN MAASTRICHT

DEMO MAASTRICHT NU AFGELOPEN MAAR VOLGENDE WEEK GAAN DE GELE HESJES WEER DE STRAAT OP!

OP HET MOMENT DAT DE GROUNDBREAKING UITZENDING BEGINT KOMT HIER DE LINK TE STAAN NAAR DE LIVESTREAM * VOLG DE REVOLUTIE VAN ‘MENSEN DIE ZICH AF EN TOE EEN HEEL KLEIN BEETJE ZORGEN MAKEN OMDAT ZE STEEDS MEER MOEITE KRIJGEN AAN HET EIND VAN DE MAAND DE EINDJES AAN ELKAAR TE KNOPEN’ (DE TELEGRAAF; TEKST J. DE VRIES) * IN PARIJS GAAT HET ER STEEDS HARDER AAN TOE EN WORDEN SPANDOEKEN GEZIEN MET LEUZEN TEGEN DE ‘PEDOFIELEN’

6 Replies to “VANAVOND 20:00 WEER LIVESTREAM MET ROGIER HOP OVER GELE HESJES-REVOLUTIE IN MAASTRICHT”

 1. Door hoeveel MSM-kanalen (want daar richt je je als persvoorlichter immers op!) ben je al benaderd voor tekst en uitleg? Hebben Gelauff en De Telegraaf je al benaderd?

 2. Micha geeft met het plaatje boven dit artikel aan dat hij er ofwel geen reet van begrijpt ofwel geen reet om geeft (en waarschijnlijk beide).

  De hele clou van die gele hesjes is dat die afkomstig zijn uit auto’s, voor gebruik bij pech langs de weg. De protesten gaan namelijk vooral over hoge brandstofaccijnzen.

  En wat voor geel hesje gebruikt Micha bij dit artikel? Een van de bedrijfshulpverlening. Geen enkele connectie met de wereld van autorijders en hun woede tegen de hogere brandstofaccijns. Of gaan de protesten soms ook over het gebrek aan pleisters in verbandtrommels bij de lokale McDonalds toevallig?

  Micha was weer eens aartslui en koos het verkeerde hesje en dan ook nog eens een stochphoto met lelijk watermerk, terwijl er werkelijk duizenden mooiere afbeeldingen te vinden waren.

  Desalniettemin wint Micha op alle fronten.

 3. Digibeet Micha blijft brallend en schreeuwend volkomen incapabel om een internetverbinding tot stand te brengen. Wel hilarisch om eveneens incompetente Hop weer een blaaskakelend aan te horen (voor 30 seconden).

 4. Gelukkig slaan die gele hesjes neo-nazi’s nog niet zo aan in Nederland. Maar ik zou niet te vroeg juichen, ook hier staan de nazi’s aan de poorten, gezien de racistische demonstraties rond sinterklaas.

 5. Damn!!
  En WEER kunnen de mensen mét een sociaal leven er niet bij zijn; om 20:00 uur vanavond wordt net de foie gras geserveerd. Waarom doen jullie het niet op een doordeweekse avond? Voor niksnutten als jullie maakt het helemaal niets uit, op een dinsdagavond hebben jullie net zo veel te doen als op een zaterdag avond. ..

  Nou ja, dan kijken we al deze hilariteit maar weer achteraf. Maar evengoed is het jammer.

 6. Het is hilarisch, in Den Haag stonden 50 mensen met gele hesjes. Vijftig. In Maastricht ook 50, deels hooligans van MVV. Een kaartclub van bejaarden trekt nog meer mensen. En Mafkat vanuit zijn goedkope onderkomen maar schreeuwen en tieren!

Geef een reactie