VOET: WEER VIJAND VAN MICHA DIE DOWN GAAT

NA CARLA ERADUS, IVO OPSTELTEN, HANS WESTENBERG, MAURICE LIPPENS, FRED TEEVEN, PIETER KALBFLEISCH, LOUISE GUNNING EN PIETER CLOO NU OOK ESTHER VOET VAN HET CIDI OP DE KEIEN * ESTHER VOET HEEFT DE JOODSE ZAAK MET HAAR LEVENSGEVAARLIJKE EXTREMISME ONZEGBARE SCHADE TOEGEBRACHT HET HET ANTISEMITISME IN NEDERLAND EEN ENORME DIENST BEWEZEN * WORDT MICHA GEVRAAGD ALS DE OPVOLGER VAN ESTHER? * CIDI ONDER VOET VIA ONNO HOES VERBONDEN MET DE PEDO-NETWERKEN

1 mei 2015: Esther Voet weg bij CIDI

Esther Voet stapt op als directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). Ze legt haar functie per 1 juni neer. De reden is een verschil van inzicht met het bestuur over de toekomst van de organisatie.
Esther Voet, directeur van het CIDI. Volgens het bestuur past Voet niet in de ,,nieuwe strategische lijn” die onlangs is uitgezet. Daarop is ,,in goed overleg” besloten afscheid te nemen van Voet.Voet was ruim twee jaar lang directeur van CIDI. Daarvoor was ze adjunct-directeur. Het is nog niet bekend wie Voet na 1 juni opvolgt.
Voet gaat zich richten op haar werk als journalist, publicist en opiniemaker. (BRON: DE TELEGRAAF)

Eén reactie op “VOET: WEER VIJAND VAN MICHA DIE DOWN GAAT”

 1. Antisemitisme heeft ik mijn optiek geen relatie met discriminatie.

  Adolf Hitler loog dat Joden een ras zijn, maar Joden hebben alle kleuren. Ik zag zelfs pikzwarte Joden op Youtube uit Zuid Africa, de Lemba, die daar terecht kwamen in de Diaspora. Ook zijn er Aziatische Joden. Azkenazi zijn blank, omdat ze generaties lang in Europa hebben gewoond.

  Daarom vond ik het stuitend dat mw. Voet zoveel ophef maakte over haar aanwezigheid bij een demonstratie tegen racisme. Het politiek correcte plaatje rond discriminatie is een leugen die veel zaken verbergt. Is verder niet persoonlijk, ik heb hartstikke veel respect voor haar werk. De steun aan propaganda in Nederland heeft niets met Joden te maken, alleen de waarheid over de Holocaust heeft nog al weinig te maken met wat het onderwijs hier allemaal beweerd.

  Professor Ger van Roon zag ik onlangs gemeld door Adele van de Plas, in een interview, als de leidinggevende in de pedofiele netwerk cel waar Joris Demmink deel van uitmaakt. Demmink is niet meer dan een kruimeldief en de baas van alle politie in dit land. Al die politie gelooft propaganda, of is er medeplichtig aan. Maar propaganda is geavanceerde manipulatie van volkeren, professoren zijn daar een evidente achtergrond in. En dat is behalve te moeilijk voor een politie agent, de politie agent die studenten vervolgt is medeplichtig aan die doofpot. Politie agenten die werkelijk boeven willen vangen, dienen erg goed contact te hebben met studenten, niet als stillen, maar open naar vernieuwing van het systeem op basis van opkomend talent. ME helm afzetten, bezettingen ondersteunen, want ze werken voor propaganda die ze niet begrijpen, die de studenten zelf doorgaans ook niet begrijpen.

  Dit dan gezegd betreft propaganda, waar Joden het slachtoffer van waren in de vorige eeuw. Alleen waarheid kan die propaganda verslaan, niet ongefundeerd emotioneel goedbedoelde acties die men niet wezenlijk begrijpt. En kunnen zelfs schade toebrengen.

  De waarheid is, dat ALLE nationalisten onder aanval zijn, maar dat Joden zich beter kunnen verdedigen. Nooit goed genoeg. Hitler was de vijand van de Duitsers, vooral van Pruisen, net zoals Marc Rutte dat is voor Nederland door Rusland de schuld te geven van de MH17 moordaanslagen. Pruisen is nu wel uitgemoord, het bestaat bijna niet meer als autonome natie.

  U bent allemaal ver fout mensen.
  De profeten vertelden hetzelfde.
  De Hebreeuwse profeten zijn vaak nog de enigen die de waarheid duidelijk vertellen. De censuur daar op wordt hoofdzakelijk ondernomen door het onderwijs, het lievelingsbaantje voor elke pedofiel ook!

Geef een reactie