WAAR IS GEENSTIJL NU MEDE OP BASIS VAN MH 17-BEDROG DE DERDE WERELDOORLOG WORDT ONTKETEND?

HET IS ALTIJD WEER HETZELFDE MET GEENSTIJL: ZE ZEGGEN A, ZE ZEGGEN B, MAAR ALS HET RICHTING C GAAT RENNEN ZE GILLEND VAN ANGST NAAR RUTTE EN DEMMINK * GEENSTIJL SPEELDE EEN FANTASTISCHE ROL IN DE ONTMASKERING VAN HET MH 17-BEDROG, MAAR NU DAT BEDROG WORDT INGEZET TER MEGA-ESCALATIE RENNEN ZE BIJ GEENSTIJL WEER JANKEND DE SCHUILKELDER IN

MOSKOU – UPDATE – Rusland wijst zestig Amerikaanse diplomaten uit. Dat zei de Russische minister Sergej Lavrov, die duidelijk maakte dat andere landen vergelijkbare maatregelen kunnen verwachten. Meerdere landen, waaronder Nederland, besloten recentelijk tot uitwijzing van Russische diplomaten vanwege de zenuwgasaanval op de voormalige Russische dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter. Het gaat om de NAVO, regeringen uit heel Europa, de Verenigde Staten en andere landen. In totaal moeten ongeveer 150 Russische diplomaten vertrekken.

3 Replies to “WAAR IS GEENSTIJL NU MEDE OP BASIS VAN MH 17-BEDROG DE DERDE WERELDOORLOG WORDT ONTKETEND?”

  1. Heel omineus is nog steeds de (illegale: krankzinnigen horen in een aangepaste inrichting en niet binnen een overheidsadministratie, hoe graag ze dat ook willen en zullen proberen dóór te zetten!!!) aanstelling van de Churchill/Zur Lippe Biesterfeld kaliber psychopaat John Bolton.

Geef een reactie