WANHOOPS-AANVAL MARCEL GELAUFF OP ZAAK-BODEGRAVEN AFGESLAGEN; NU MET HET VOLK DOOR VOOR DE OVERWINNING!

5 Replies to “WANHOOPS-AANVAL MARCEL GELAUFF OP ZAAK-BODEGRAVEN AFGESLAGEN; NU MET HET VOLK DOOR VOOR DE OVERWINNING!”

 1. Inderdaad is bijv. alcohol een zgn. anxiolyticum. *Bij (begensd) gebruik* kan het bijv. (evt. genetisch…zover gaat dit !!!) zwaar getraumatiseerde horror-slachtoffers van psychopaten of (oog)getuigen van (het resultaat van….monsterlijke) psychopatische misdrijven helpen om overeind te blijven/te OVERleven en dus dienen als een soort zelfmedicatie, soms met minder bijwerkingen dan diverse psychofarmaca voor dat doel voorhanden.
  Hetzelde geldt voor cannabis.
  Een rechercheur betrokken bij het onderzoek naar de Hillside Stranglers (zie bijv. Wikipedia) ziet diverse collega’s aldus “naar de fles grijpen” en merkt op dat dat kan helpen mits het niet uit de hand loopt.
  Nu betreft het daar 2 psychopaten uit de onderste klasse van de samenleving, moeder prostituee vader onbekend e.d., maar bij psychopathie is het zo, dat hoe maatschappelijk aanzienlijker het gezin en hoe beter de opleiding, connecties e.d., des te groter de mogelijke latere invloed van de psychopaat = *des te groter de schade voor het leven/de normale mensheid die zal worden aangericht.*
  Schoolvoorbeeld: (de Übermensch en SS’er e.d.) “prins” Bernhard…..bekend van o.a. de afslachting van complete vogelpopulaties, de “Politionele” Acties in Indonesië en zijn speciale troepen daar…., het laten ruimen van mijnenvelden na de oorlog….door Duitse dienstplichtigen daarin te jagen, het Nederland (althans PB BV) medeplichtig maken aan gruwelijkste en lafste monsterlijke massamoord uit de wereldgeschiedenis “Dresden”, de moderne ultracentrifuges (ofwel atoombom) voor Pakistan, Noord-Korea en Iran…..daarmee de kans vergrotend dat die volslagen krankzinnige dingen ooit zullen worden ingezet….tot schade van alles en iedereen….enz. enz. enz.
  Overigens zal *naar de bekende M.O. van psychopaten* = om hun (gruwel)slachtoffers verder te bekladden/zwart te maken/de grond in te trappen, de zaken om te draaien e.d. het gebruik van alcohol of cannabis direct ‘instinctively pure evil’ tegen de slachtoffers worden ingezet…..direct !!!
  Verder is het procureurs generaal en niet -procureur(s) generaals- ……Dat is natuurlijk van geen enkel belang bij wat hier speelt, maar psychopaten gaan dergelijke evt. versprekingen of taalfouten meteen tot het slopen van de “tegenstander” inzetten, bijv. volgens het principe: hij is de taal niet eens machtig, hoe kan hij dan verder iets zinnigs te zeggen hebben…..

 2. Na maanden allerlei beschuldigingen te hebben geuit is er nog altijd geen snipper bewijs voor de zogenaamd gedeprogrammeerde ‘herinneringen’ van Joost. Geen getuigen, niks. De speurneuzen hebben veel te druk met klagen op Rumble. Het was niks, het is niks en het zal ook nooit wat worden.

Geef een reactie