WE ROEPEN HET DAN MAAR OP DEZE SITE ANDERS WEET NIEMAND HET: NRC HANDELSBLAD HEEFT EEN NIEUWE HOOFDREDACTEUR!

RENE MOERLAND WORDT DE EERSTE PART TIME-HOOFDREDACTEUR WANT DE REDACTIE IS GEHALVEERD EN HET ENIGE DAT DE KRANT NOG DOET IS HET OVERSCHRIJVEN VAN DE OEKAZES, PERSBERICHTEN EN MARSORDERS VAN DE STAAT EN DE NWO * NRC HANDELSBLAD HEEFT AL MEER DAN 10 JAAR LANG GEEN ENKEL STUK GEPUBLICEERD VAN ENIGE JOURNALISTIEKE BETEKENIS

Begin juni kwam in het nieuws, dat NRC Handelsblad een nieuwe hoofdredacteur heeft, ene Rene Moerland, op dat moment correspondent te Brussel. Vroeger was het aantreden van zo iemand een gebeurtenis van landelijk belang en was de hoofdredacteur van ‘Lux et Libertas‘ niet alleen het journalistieke, maar ook het morele ‘geweten‘ van Nederland. Anno 2019 is hier niets meer van over. Moerland is een corrupte zetbaas van de NWO en de Bilderbergers, wiens loopbaan vooral bestond uit het overtypen van de persberichten van het ‘Ministerie van de Waarheid‘ in Brussel en luxe uit eten gaan met Frans Timmermans – op kosten van de gemeenschap. Logisch, dat niemand zijn naam kent, ook nooit zal kennen, en dat zijn aantreden niemand ene reet meer kan schelen: NRC Handelsblad is alles kwijt wat in ruim 30 jaar is opgebouwd. In niets onderscheidt de krant zich meer (qua nieuws) van de vroegere ‘concurrenten,’ zoals De Volkskrant, het AD en De Telegraaf. LEES VERDER OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

Eén reactie op “WE ROEPEN HET DAN MAAR OP DEZE SITE ANDERS WEET NIEMAND HET: NRC HANDELSBLAD HEEFT EEN NIEUWE HOOFDREDACTEUR!”

  1. Eigenlijk lijken die Jan Roos en Micha Kat wel veel op elkaar. Beiden totaal mislukt, hoewel het ooit misschien nog wel wat leek, beiden geheel aan lager wal, beiden met nul komma nul toekomstperspectief, en beiden weten niet anders te doen dan de schuld bij anderen zoeken en zich alleen nog maar bezig houden met filmpjes te maken met scheldkannonnades en beschuldigingen in de richting van bekende mensen die WEL een leven hebben.

    Het merkwaardige is dat Jan Roos blijkbaar niets van Micha heeft geleerd. In het interview van ‘Echte Jannen’ heeft hij Micha nog wel eens aan de tand gevoeld en het was toen overduidelijk dat hij op dat moment al goed in de gaten had dat er een flinke steek los zat bij Micha. En nou is hij zelf hard op weg om die kant uit te gaan.

    Jaja, het kan verkeren…

Geef een reactie