WEERZINWEKKEND: ZOMERGASTEN (VPRO) EN DE GROENE OP DE BRES VOOR PEDOFILIE, JUIST NU

EVERT EN IRENE VAN DE GROENE OVER WIE WE AL VAKER BERICHTTEN GOOIEN NU ALLE TROSSEN LOS: KINDEREN VERKRACHTEN! * HET TRIESTE IS DAT ZE DIT NIET DOEN UIT SEKSUELE GEPERVERTEERDHED, MAAR UIT LAFHEID EN PURE SLAAFSHEID AAN HET PEDO-GEZAG

LEES HIER DE GROENE-FILES OP DEZE SITE: EEN VERBIJSTERENDE BLOEMLEZING VAN COLLABORATIE EN NAZI-JOURNALISTIEK * WERKELIJK ALLES WAT DE MACHT EN DE STATUS QUO BEDREIGT WORDT AANGEVALLEN EN GEDEMONISEERD

[wp_ad_camp_1]

We zeiden in de lead hierboven dat Evert en Irene in deze dagen van Demmink-climax, pizza-gate, Jimmy Savile en de Ierse baby-holocaust nu geen pedofielen gaan lopen beschermen uit seksuele geperverteerdheid. In het geval van Irene is dat nog maar de vraag, want ruim een jaar geleden konden we melden dat Irene die nog steeds niet weet of ze nu hetero, homo of a-seksueel is overweegt om als geit door het leven te gaan: het werkgever maakte daar melding van in een groundbreaking artikel dat op Blendle reeds miljoenen keren is gekocht. Maar wat lezen we nu op de site van De Groene?

Mijn lievelingsfragment kwam uit de documentaire over de schrijver Ted van Lieshout. In beeld gaat hij kanoën met zijn goede vriend Gerbrand Bakker, die de avond ervoor Van Lieshouts manuscript heeft gelezen van Mijn meneer, zijn boek over hoe hij als klein kind een relatie met een pedofiele man had. ‘De eerste tachtig, negentig bladzijdes’, zegt Gerbrand, ‘zoooo saai.’ Vind je het een kutboek? vraagt Van Lieshout, waarop Gerbrand lang nadenkt en met zijn heerlijke mimiek uiteindelijk lijzig zegt: ‘Nou, nee…’ Opbrouck koos het fragment om een pleidooi te houden voor nuance; dat we zelfs over zoiets naargeestigs als pedofilie genuanceerd moesten nadenken. Daarom werkt hij nu aan het verfilmen van Jeroen Brouwers’ Het hout. Voor mij ging het fragment eerder over een heel bijzondere vriendschap; want hoe zeldzaam is het dat twee kunstenaars elkaar zo glashard de waarheid zeggen?

Het gaat hier om een ‘recensie’ van het optreden van ene Wim Opbrouck -weer zo’n pedo-Belg die de Nederlandse media komt verzieken- bij Zomergasten dat inmiddels voor 67% wordt bekeken door pedofielen. Het interessante is hoezeer hieruit blijkt dat de ‘linksmedia’ van de ‘Gutmenschen’ volledig in de pas lopen bij het gezag van de kinderverkrachters in Den Haag! Evert de Vos en Irene van der Linde die hun journalistieke carriere zij aan zij begonnen met Micha hebben zich ontwikkeld tot demonen, tot Nazi-journalisten van het zuiverste water die nu pedofilie en kindermishandeling niet langer slechts gedogen door weg te kijken en er niet over te berichten -wat natuurlijk al erg genoeg is- maar nu zijn overgegaan tot het actief propageren ervan! Waarschijnlijk zijn Evert en Irene inmiddels ook lid van een pedo-netwerkje.

Eén reactie op “WEERZINWEKKEND: ZOMERGASTEN (VPRO) EN DE GROENE OP DE BRES VOOR PEDOFILIE, JUIST NU”

  1. Nogmaals, de “pedofilie” van “machthebbers” (vanouds onherkend in de overheidsadministratie geïnfiltreerde en daar onderling netwerkende psychopaten = fundamentele ‘pure evil’ proactieve geweld ‘of all sorts’ plegers) is comorbide.

    De aandacht op een van de mogelijke bijkomende “spectaculair voor de goegemeente indien bewezen” afwijkingen van de enorm schadelijke en levens(kracht) aantastende/ondermijnende gruwel psychopathie richten helpt niet echt.

    We moeten gewoon doen wat de wetenschap bij monde van o.a. dr. Martha Stout zegt: TESTEN EN UITNEMEN.

Geef een reactie