6 Replies to “WERD JULIA BLOKHUIS GEOFFERD OP HET VACCINATIE-ALTAAR VAN DE BILDERBERGERS?”

 1. Met zijn ‘hypotheses’ zoals “WERD JULIA BLOKHUIS GEOFFERD OP HET VACCINATIE-ALTAAR VAN DE BILDERBERGERS?” geeft Kat vooral een inzicht in zijn eigen zieke geest, in wat hij zou doen als hij er de macht toe had. De zoon van Kat mag blij zijn dat hij buiten het bereik van Micha is.

 2. Heeft Kats zoon al gereageerd op het ranzige filmpje van Kat?
  De zoon die werkt voor de Europese commissie?
  En hoe gaat het met Kats ouders die elke financiële bijdrage uiteindelijk hebben stopgezet?

 3. Wat een vuile rat ben jij ook, om over de rug van een overleden ministersdochter aandacht te zoeken voor jouw perverse fantasietjes. Alsof iets of iemand aan jou verantwoording zou moeten afleggen omtrent ziektebeeld, behandeling of medicijngebruik.

  Het illustreert alleen maar weer eens waarom iedereen een tyfushond als jij bent compleet, en dan ook totaal, negeert. Je moeder vreet zichzelf op haar ouwe dag op omdat ze zo’n stuk stront als jou heeft voortgebracht en je zoon kan alleen maar functioneren in de maatschappij, waar hij met een 1-0 achterstand is begonnen, door je als dood te beschouwen. Iets wat je geestelijk ook al bent natuurlijk. Afgedaan. Irrelevant. Kaltgestellt. Finito!!

  Het enige lichtpuntje voor de rest van Nederland is dat jij dan in ieder geval lekker ver weg aan de andere kant van de plas zit weg te rotten, zonder kans om hier weer terug te komen.

   1. Staatssecretaris’ dochter, daar heb jij dan weer gelijk in. Is dat jouw enige commentaar? Beetje zwak eigenlijk wel, voor zo’n begaafd journalist als jij!!

Geef een reactie