10 RED FLAGS SURROUNDING AUNT KAJSA ‘FAKE NEWS’ OLLONGREN -IS THIS KARMA? MRS FAKE NEWS DISAPPEARS IN CLOUD OF FAKE NEWS!

DEZE 10 RED FLAGS CUMULATIEF LATEN GEEN RUIMTE VOOR EEN ANDERE CONCLUSIE: AUNT KASJA HAS BEEN TAKEN OUT * ALHOEWEL.. ER IS EEN ANDERE VERKLARING VOOR DE KRANKZINNIGE GANG VAN ZAKEN EN DIE GEVEN WE AAN HET EIND VAN DIT STUK


Dit is bijna een ‘Ella Vogelaartje’. Werkelijk alles dat Ollongren deed en aanraakte veranderde in een politieke atoombom

1. In plaats van de RVD wat in een geval als dit standaard is was het het Kabinet van de Koning dat in het begin van de crisis op 1 november het persbericht uitgaf. Wat was hiervan de reden?

2. Er is geen naam bekend gemaakt van een behandelend arts. Dit is krankzinnig en een enorme red flag: er is waarschijnlijk helemaal geen behandelend arts. Dit doet sterk denken aan de hysterie rond de namen van de artsen die Friso behandeld zouden hebben na de ‘lawine-hoax’. Ook in het geval van de zeer verdachte dood van de dochter van vaccinatie-duivel Paul Blokhuis is geen naam van een arts in het nieuws gekomen. Om de zaak nog krankzinniger te maken: er is zelfs geen naam van een ziekenhuis bekend gemaakt waar aunt Kajsa zou worden behandeld. Het blad Story is de enige bron die de naam van het AMC in Amsterdam noemt in dit artikel.

3. Er wordt geen enkele medische informatie gegeven die de crisis inzichtelijk en begrijpelijk maakt.

4. Er is geen enkele foto gepubliceerd van aunt Kajsa na haar verdwijnen noch enig ander teken van leven. Geen van haar naasten heeft bevestigd hoe het met haar gaat en waar zij zich bevindt. Dit doet opnieuw sterk denken aan de situatie rond Friso en ook het geval van ex-politiebaas Gerard Bouman comes to mind.

5. Misschien wel de grootste red flag is dat reeds direct het complete kabinet werd gereshuffeld en aunt Kajsa formeel ook aftrad als minister en als vice-premier. Deze gang van zaken is ondenkbaar als het een ‘gewone’ medische situatie zou betreffen.

6. Er is sprake van een all-out media-blackout over aunt Kajsa. Geen journalist stelt vragen en geen MSM-medium doet ook maar de geringste poging antwoord te geven op de vele vragen. Dit wijst op een informatie-verbod van hogerhand. Zelfs Robert Jensen houdt zich aan deze oekaze.

7. Ook is er sprake van een taboe op de zaak in de politiek. Geen kamerlid mag een vraag stellen ove aunt Kajsa. Ook de controlled opposition van PVV en FVD ligt aan de ketting.

8. Bizar is dat er geen enkele verklaring is gekomen van Mark Rutte over de situatie rond aunt Kajsa. Onbekend is of hij haar heeft bezocht.

9. Het verdwijnen van aunt Kajsa kwam op een politiek explosief moment -direct na het uitkomen van haar compleet krankzinnige fake news-rapport dat door niemand serieus werd genomen, zelfs niet door haar eigen kabinet en de meest corrupte en criminele media. Dit wijst er sterk op dat zij een politieke liability was geworden en niet langer kon functioneren. Tegen deze achtergrond is een terugkeer ook volstrekt onmogelijk. Daags voor het cruciale persbericht van het Kabinet van de Koning werd Ollongren op ongekende wijze afgeslacht in de kamer door PVV’er Martin Bosma:

10. Wat ook mogelijk is, is dat aunt Kajsa lijdt aan een zware klinische depressie. Om begrijpelijke redenen kon dat niet worden gecommuniceerd dus moet een ‘alibi’ worden verzonnen voor haar takedown. Als je in zo’n situatie een medische leugen moet verzinnen… waar kom je dan op? Kanker? Alzheimer? ALS? Ebola? Malaria? Cholera? Er zijn bijna geen realistische mogelijkheden. Vandaar het bizarre verhaal over de ‘bijholtes’.

Geef een reactie