BESLISSEND MOMENT! JOE BIDEN TIJDENS RALLY EXPOSED ALS CHILD ABUSER… WIE CONFRONTEERT MARK RUTTE IN NEDERLAND?

‘MARK, WAAROM KOM JE NIET UIT DE KAST ALS HOMOFIEL?’ * ‘MARK, BEN JE EEN PEDOFIEL?’ * ‘MARK, WAAROM ZITTEN JORIS DEMMINK EN VINCENT LEENDERS NIET IN DE BAK?’ * ‘MARK, HOE KOMT HET DAT ER ZOVEEL PEDOFIELEN IN DE VVD ZITTEN?’ * ‘MARK, WAAROM WORDEN ER IN NEDERLAND ZOVEEL KINDEREN VERKRACHT EN MOOIE JONGE VROUWEN VERMOORD’? * ‘MARK, WAAROM GRIJP JE NIET IN BIJ HET OM DAT STAMPVOL PEDOFIELEN ZIT?’ * ‘MARK, WAAROM HEB JE NOOIT EEN RELATIE?’ * MEER BIJ THE GATEWAY PUNDIT

Eén reactie op “BESLISSEND MOMENT! JOE BIDEN TIJDENS RALLY EXPOSED ALS CHILD ABUSER… WIE CONFRONTEERT MARK RUTTE IN NEDERLAND?”

  1. MARK, WAAROM KOM JE NIET UIT DE KAST ALS HOMOFIEL?’ Waarom zou hij? Zijn eventuele seksuele voorkeur is niet relevant.* ‘MARK, BEN JE EEN PEDOFIEL?’ Wat heb je daar toch mee, Mafkat? Ben je zelf een pedofiel? * ‘MARK, WAAROM ZITTEN JORIS DEMMINK EN VINCENT LEENDERS NIET IN DE BAK?’ Omdat er geen bewijs is tegen Demmink en Vincent Leenders niet vervolgd wordt door een verkeerde keuze van het OM. * ‘MARK, HOE KOMT HET DAT ER ZOVEEL PEDOFIELEN IN DE VVD ZITTEN?’ Dat is niet zo, dat leeft alleen in het hoofd van de ontspoorde Micha Mafkat. ‘MARK, WAAROM WORDEN ER IN NEDERLAND ZOVEEL KINDEREN VERKRACHT EN MOOIE JONGE VROUWEN VERMOORD’? Dat is niet zo, er worden nauwelijks kinderen verkracht en het moordcijfer daalt ook al jaren. ‘MARK, WAAROM GRIJP JE NIET IN BIJ HET OM DAT STAMPVOL PEDOFIELEN ZIT?’ Omdat het OM niet stampvol pedofielen zit.

    * ‘MARK, WAAROM HEB JE NOOIT EEN RELATIE?’ Mafkat, waarom heb jij nooit een relatie?

Geef een reactie