14 MAART, 13:30 UUR: MICHA TEGEN DE CORRUPTE EN CRIMINELE MSM/DE VOLKSKRANT

EXTRA: MICHA HEEFT DRINGEND GELD NODIG, OOK VOOR DE FINANCIERING VAN ZIJN LEGAL ACTIONS FOR YOU FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS! VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

HET KAN NIET GUNSTIGER: JUIST NU DE VAL VAN CNN DAT EENS TE MEER WORDT EXPOSED ALS FAKE NEWS-MEDIUM -OF LIEVER ‘VERY FAKE NEWS’ ZOALS DONALD TRUMP ZEI * MAANDAG TUCHTKLACHT TEGEN CHRISTIEN WILDEMAN WEGENS EIGENBELANG: HET BESTRIJDEN VAN MICHA DIE FRAUDES ONTHULDE OP HAAR KANTOOR * BINNENKORT UPDATES OP MICHA’S YOUTUBE-CHANNEL * OORLOG OOK MET DE AMSTERDAMSE RECHTBANK: WE MOETEN ZEKER STELLEN DAT DE ZITTING NIET VIA STAATSTERREUR/POLITIE-INZET KAPOT WORDT GEMAAKT

2 Replies to “14 MAART, 13:30 UUR: MICHA TEGEN DE CORRUPTE EN CRIMINELE MSM/DE VOLKSKRANT”

 1. Alle respect Micha, maar het is jammer dat u niet beseft met welke samenzwering je te maken hebt bij de Volkskrant. Ik zal proberen het op jou Alex Jones niveau uit te leggen, want als ik gewoon normaal de hiërarchie vanuit de pamflettenoorlogen uit leg, leek je in het verleden daar nog minder van te snappen dan rekenkunde op de lagere school.

  Dagblad Trouw was in de Tweede Wereld Oorlog een verzetskrant.
  Alle medewerkers van Trouw werden vermoord, na de oorlog werden deze vervangen door beslissingen door de moordenaars.
  Dagblad Trouw werd een onderdeel van de Volkskrant.

  Maar Dagblad Trouw was behalve een verzetskrant tegen een Rooms Katholieke Duitse Dictator in navolging van Karel de Grote, ook een krant met protestants personeel. Volkskrant echter, is een krant die opgezet is door de Rooms katholieken. Protestantisme is een kennis beweging, die ontstaan is in de 16de eeuw, toen ook Nederland ontstond. Toen Nederland begonnen werd, kwam dat na een beeldenstorm op de machinaties van de roomse antichrist. Om redenen die ook een Jood moet begrijpen, want zowel de 10 geboden als de profeten leren geen afbeeldingen te maken van de godheid en die te aanbidden. Dat Trouw een onderdeel werd van de Volkskrant was dus vanuit wetenschappelijk oogpunt gezien onmogelijk, tenzij Trouw een Rooms Katholieke leer zou gaan verkondigen.

  In de 16de eeuw, vluchtten de Joden uit Portugal en Spanje naar Nederland, ook vanuit ander landen, want degene die in Europa de Joden vervolgt zijn Katholieken zoals Adolf Hitler en Benito Mussolini. In opdracht van de katholieke kerk, want deze beweert dat de Joden Jezus Christus heeft vermoord. Dat is gelogen, Jezus is vermoord door de Romeinen, Jezus was zelf Joodse Adel, want van de geslachtslijn van Koning David. Het bewijs daar voor in Mattheus hoofdstuk 1, waar het Nieuwe Testament mee begint. Jezus was een Jood gedood door de roomsen, zoals elke Jood in de Tweede Wereld Oorlog.

  Nu gelooft de geïndoctrineerde westerling, dat de Volkskrant een “linkse” krant is. Maar de Volkskrant is ook het enige dagblad in Nederland dat is opgezet door de Rooms Katholieken. Terwijl de politieke partij van de Katholieken, het CDA, juist een “rechtse” partij is. Althans, het CDA zegt zelf een centrum partij te zijn, want de dialectiek van links en rechts is ten gunste van onverzuilde Eucumene naar model van het concilie van Nicea.

  Hier laat ik het bij.
  Ik houdt van je uitspraak “deep behind enemy lines”, vanuit het meest Katholieke land van West Europa, Ieralnd, waar de meeste mensen dus anti-Israel zijn. Vanuit Protestant Noord Ierland is ook ontdekt dat verschillende Nazi’s asiel kregen in Ierland, welke meewerkten aan de basis voor de terroristen van het IRA. Adolf Hitler was een Rooms Katholiek, net als de Volkskrant, net als Ierland. Maar Hitler noemt men rechts, hoewel hij aan de macht kwam dankzij de Katholische centrum partei in Duitsland. MAW, Hitler en de Volkskrant hebben dezelfde levensovertuiging, maar Hitler noemt men rechts, de Volkskrant links. Slechts een van die twee realiteiten kan de waarheid zijn. Natuurlijk is de Volkskrant vooral een pamflet ter indoctrinatie van Nederlandse intelligentsia, met groot succes.

  Al deze pedofiele netwerken worden beheert door het vaticaan.
  Dus de Volkskrant zal altijd trachten Micha’s reputatie kapot te maken.
  Propaganda is een romeins woord, er is ook een kardinaal voor de propaganda in de Katholieke kerk, welke de bijnaam heeft de rode paus.

  Alex Jones zou me geblockt hebben voor zo’n commentaar, dus mensen, Micha Kat kan men echt niet vergelijken met een CIA operatie, nu dit commentaar hier verscheen. Bovendien is de politieke situatie nu veranderd door het schisma tussen de Maltezer Ridders en het vaticaan, de gepoogde strijd van vrijmetselaar Donald Trump voor nationaal belang op internationaal theater. Ik zie deze strijd echter niet gewonnen, als slechts een handvol mensen de waarheid spreekt over zaken als de Volkskrant, Opus Dei, de orde van de Hospitalliers, kortom, de Orde van Constantijn, en die Karel de Grote prijs voor EU politici. Ja, er is veel mis daar mee, maar eenieder die de waarheid verteld wordt monddood gemaakt in dit land, te vaak zelfs ook door primitieve onverschilligheid.

 2. Als de MSM stuk voor stuk staatspropagandisten zijn, dan is de PB BV rechtbank hun thuisbasis.

  De staat wil in kritieke zaken ook ineens naar de rechter, omdat ze daar steeds winnen met (in PB BV verholen onder een ‘MASK of sanity’) Freisler-type rechters als Van Delden, Vermeulen, Kraan, Wolleswinkel, Beuker-Tilstra etc. merendeels reeds professioneel geïndiceerd als psychopaten.

  Psychopaten zijn PROACTIEF (!) ‘pure evil’ gewelddadig. Voor (gruwel)moord, zwartmakerij, ‘gaslighting’ e.d. is verder geen aanleiding nodig. Ieder normaal mens kan zomaar (!) het slachtoffer worden van deze “optelsom van ware krinkzinnigheid”.

Geef een reactie