2 NOVEMBER HERDENKING MOORD OP MICHA’S LEERMEESTER THEO VAN GOGH

DE COMPLETE KRING ROND THEO VAN GOGH IS INMIDDELS UITGEMOORD EN/OF KALLTGESTELLT DOOR DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * ALS MICHA HET WOORD ZOU MOGEN VOEREN BIJ DE HERDENKING VAN EEN VAN ZIJN LEEMEESTERS ZOU HIJ DE VRAAG BEHANDELEN ‘HOE ZOU DE ZAAK-DEMMINK ZIJN VERLOPEN ALS THEO VAN GOGH NOG HAD GELEEFD’? * BACKGROUNDS ROND DE HERDENKING WOENSDAG AS.

[wp_ad_camp_1]

Niet alleen Theo werd vermoord, maar ook Pamela Hemelrijk en arabist Hans Jansen. Gregorius Nekschot werd ‘uitgeschakeld’ en Micha Kat is de meest vervolgde man uit de Nederlandse geschiedenis. Op 8 mei publiceerde deze site een Engelstalig persbericht over hoe de staat bezig is de complete groep-Van Gogh kallt te stellen. Wij denken hier vaak: hoe zou de zaak-Demmink zijn verlopen als Theo dat allemaal nog had kunnen meemaken? Het was precies zijn ding, dergelijk weerzinwekkend machtsmisbruik van de pedo- en plunder-elite (die term is van Micha post-Theo, maar Theo noemde dezelfde groep de ‘boven ons gestelden’). Theo was de grote kracht achter Micha’s campagne tegen NRC Handelsblad die op zijn site De Gezonde Roker werd uitgevoerd en leidde tot het profetische boek Lux, Libertas en Leugens.

Eén reactie op “2 NOVEMBER HERDENKING MOORD OP MICHA’S LEERMEESTER THEO VAN GOGH”

  1. Eten bij Bertus valt menigeen zwaar op de maag, Vertigo schotelt af en toe zwaar verteerbare kost of eigenlijk kost waar men zich in verslikt,
    vooral mei 2010. Maar na 5 mei 2015 zag de wereld er voor een paar types plots een stuk vrolijker uit. Luis in de pels was niet meer.

Geef een reactie