2017 WORDT HET JAAR VAN DE MICHA-CLAIM; OPNIEUW MOGELIJKHEID OM IN TE LEGGEN, MICHA TE STEUNEN EN MOGELIJK MEE TE PROFITEREN!

Wie 100 Euro of meer inlegt [vraag het rekeningnummer op via drsmkat@yahoo.com] krijgt bij uitkering zijn inleg terug maal 5. Zo’n jaar of 5 geleden lanceerde Micha de Micha-claim I. Toen hebben ook een aantal mensen ingelegd. Het is logistiek niet meer mogelijk na te gaan wie deze mensen waren, maar als zij dat zelf nog weten kunnen ze nu opnieuw inleggen voor minimaal 100 en mogelijk meeprofiteren! Het verzoek is of elke inlegger zijn inleg wil bevestigen per email [drsmkat@yahoo.com] zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Nu is er voor de zwarte mafia geen uitstel meer mogelijk! We will be victorious!

7 Replies to “2017 WORDT HET JAAR VAN DE MICHA-CLAIM; OPNIEUW MOGELIJKHEID OM IN TE LEGGEN, MICHA TE STEUNEN EN MOGELIJK MEE TE PROFITEREN!”

 1. “Het is logistiek niet meer mogelijk na te gaan wie deze mensen waren, maar als zij dat zelf nog weten kunnen ze nu opnieuw inleggen voor minimaal 100 en mogelijk meeprofiteren!”

  Schitterend! Het is tijden geleden dat ik zo heb moeten lachen op deze site. Ik begon het al op te geven met al dat saaie geneuzel en herhalingen van herhalingen de laatste maanden.

  Mijn 100 euro komen eraan zodra ik je rekeningnummer heb terug kunnen vinden!

 2. @ Dinges
  Ik moest ook erg hard lachen toen ik het zag.
  Kat zegt ook dat je “mogelijk” mee kan profiteren.
  Maar met een dergelijke boekhouding kun je er zeker van zijn dat je inleg wederom verdwijnt met een scheet in de wind.
  Tijd om weer eens een denial of service aan deze site te doneren.

 3. ‘Het is logistiek niet meer mogelijk na te gaan wie deze mensen waren, maar als zij dat zelf nog weten kunnen ze nu opnieuw inleggen voor minimaal 100 en mogelijk meeprofiteren!’

  Echt verbijsterend. Kat heeft geen administratie bijgehouden, het geld is allang opgemaakt, maar zijn slachtoffers kunnen gewoon opnieuw storten.

 4. In VOLKOMEN KRANKZINNIGE PB BV heb jij (de “Dresden burger” zeg maar) via de rechter geen enkele kans, m.n. niet als voor psychopathocratie PB BV, nu of in de verre toekomst en evt. via via via…., hierdoor eventueel verdergaande problemen zouden kunnen ontstaan.

Geef een reactie