AD NOEMT EURLINGS DE ‘TROUWE LAKEI VAN KONING WILLEM’: BELET ZIJN ‘BAAS’ DE VERVOLGING WEGENS ZWARE MISHANDELING?

LEES HIER HOE CAMIEL EURLINGS ZICH GEDRAAGT ALS EEN LAKEI DAN WEL EEN SLAAF DES KONINGS UIT DE MEEST DONKERE DAGEN VAN HET DESPOTISME * EURLINGS IS DE FACTO BIJ DE KONING ‘IN DIENST’ * STEEDS MEER PANIEK OVER KONINKLIJKE INMENGING IN DE RECHTSGANG * KONING WILLEM MOET VRAAG VAN MICHA BEANTWOORDEN: WAAROM WORDT MICHA MEER DAN TIEN KEER VERVOLGD OM NIETS EN CAMIEL NIET WEGENS ZWARE MISHANDELING?

2 Replies to “AD NOEMT EURLINGS DE ‘TROUWE LAKEI VAN KONING WILLEM’: BELET ZIJN ‘BAAS’ DE VERVOLGING WEGENS ZWARE MISHANDELING?”

 1. De twijfel begint toe te slaan bij mij, heb ik wel vaker, maar moet het toch kwijt.
  Als ik fout zit of het niet goed zie hoor ik dat graag van u, al was het alleen maar om mezelf tot kalmte te manen.
  Vanavond de boks finale Onze (…) Anoucka tegen de Amerikaanse.

  Wie ik gemist heb althans niet gezien was onze koning, heb daar enig begrip voor, zijne majesteit heeft een druk programma, alle begrip hoewel als er medailles te verdelen zijn is hij toch vaak aanwezig.

  Maar wie ik op zijn minst verwacht had dat was onze boks-bobo Camielleke, meestal als er op de koning wordt ingezoomd komt hij ook in beeld, soms ongegeneerd op andere momenten subtiel afhankelijk wat zijn PR en media-adviseurs hem voorschrijven. Maar nu was hij er weer niet, althans ik heb hem niet gezien. Kan natuurlijk zijn dat hij zich even niet goed voelde of zag hij de bui hangen dat Anoucka zou verliezen. Maar ze heeft wel de zilveren medaille gewonnen.
  Dus dat is dus mijn worsteling ‘heb ik niet opgelet’? of was er een goede reden voor Camielleke om bij vechtsporten wat minder opvallend aanwezig te zijn, zeker geen inzomen van de camera regisseur, dat kun je volgens mij regelen, laten regelen.

  Waar ik vanavond extra op gelet heb dat was of de boksende vrouwen oorringen in hadden. Ik heb ze niet gezien.

 2. Camilleke samen met de koning aanwezig bij de BMX finales.

  De koning ook aanwezig bij de bokswedstrijd van Nouchka Fontijn. Maar wie ik daar niet gezien heb -kan zijn dat ik iets gemist heb- bij die wedstrijd was Camielleke, terwijl hij veel verstand heeft van boksen heb ik begrepen.

  Of zou het kunnen zijn dat zijn opbouw om weer op het schild gehesen te worden dan schade zou kunnen oplopen. Volgens mij hadden de dames in de ring geen oorbellen in.

Geef een reactie