ADVOCAAT BART VAN URK WORDT VOLLEDIG VAN MEDIA WEGGEHOUDEN; DE PEDO’S WILLEN GEEN TWEEDE ‘JAN VLUG’

NOELLE PIETERSE, DE ADVOCAAT VAN BART VAN U. IS NET ZO’N PATSY ALS BART VAN URK ALS MOORDENAAR VAN ELS BORST * HIER DE ACHTERGRONDEN OVER NOELLE PIETERSE, RECHTSTREEKS BETAALD DOOR JORIS DEMMINK NET ALS JAN VLUG * GAAT NOELLE PIETERSE NU NET ALS JAN VLUG DEED OOK AANGIFTE DOEN TEGEN MICHA WEGENS ‘DOOSBEDREIGING’?

[wp_ad_camp_1]

Leer mij uw vrienden kennen en ik zeg wie u bent. Noem uw advocaat en ik weet vaak of u schuldig bent of niet. Reeds uit de bijstand aan Bart van Urk door Noelle Pieterse blijkt dat hij Els Borst niet heeft vermoord. De advocate doet werkelijk niets voor Bart om zijn onschuld te adstrueren. Haar enige functie is het ‘begeleiden’ van Bart richting veroordeling ‘zelfmoord’. Dit maakt van Pieterse een crimineel, zowel strafrechtelijk als tuchtrechtelijk. Maar de pedofielen willen een tweede Jan Vlug-drama tot elke prijs vermijden. Vlug liep met zijn pseudo-bijstand aan Jasper S. zozeer tegen de lamp, dat zelfs zijn collega’s het niet meer konden aanzien en een opiniestuk tegen hem schreven in De Volkskrant als gevolg waarvan Vlug een tuchtklacht tegen deze confreres indiende die hij direct daarna weer introk. Deze operette kon slechts ontstaan doordat Vlug een ‘schijnadvocaat’ was -net als Noelle. Later deed Vlug aangifte tegen Micha wegens ‘doodsbedreiging’ omdat die laatste had geschreven dat ‘hij moet worden kalltgestellt als advocaat van Jasper S.’. Micha werd naar aanleiding van die aangifte gearesteerd en een dag en een nacht in de cel gesmeten. In tegenstelling tot Vlug wordt Pieterse volledig bij de media weggehouden -de pedo’s willen zoals gezegd geen twee Vlug creeeren en waarschijnlijk is Pieterse ook te dom om onder deze omstandigheden geloofwaardig over te komen en geen fouten te maken die haar in een klap ontmaskeren. We wachten nu rustig op de ‘zelfmoord’ van Bart.

4 Replies to “ADVOCAAT BART VAN URK WORDT VOLLEDIG VAN MEDIA WEGGEHOUDEN; DE PEDO’S WILLEN GEEN TWEEDE ‘JAN VLUG’”

 1. Patsy: scapegoat. red herring. person accused of a something as a cover for a bigger more elaborate crime.

  Pineut, pisang, sigaar.

  MK is bijv., evenals het nog plusminus integere deel van de horige onderdanen van archaïsche bananen dictatuur/psychopathocratie PB BV, DE PISANG.

  Bill Clinton is bijv. niet de sigaar, maar de normale rondborstige Amerikaan wel.

 2. Een ‘patsy’ is wat anders dan een operettefiguur.
  Bart van U. is mogelijk de ‘patsy’ of de pineut/ de kop van jut.

  Voor psychopaten, zoals schoolvoorbeeld prins Bernhard, zijn alle normaal emotioneel begaafde mensen PINEUTEN 🙂 🙂 🙂

Geef een reactie