3 Replies to “ALS DEMMINK OP 30-6 VRIJUIT GAAT, IS DE STAATSGREEP VAN DE PEDOFIELEN COMPLEET”

  1. We hebben in Nederland inmiddels de situatie bereikt dat publieke instituties zoals het OM en de politie en publieke middelen niet meer worden ingezet voor het algemeen belang, maar ter bescherming van een groep van psychopatische criminelen die voor hun weerzinwekkende delicten ook nog eens riante salarissen krijgen uitbetaald -opnieuw op kosten van de burger.
    —————————
    Met de walgelijke nassauers als boegbeeld voorop. De naam zegt het al: Nassauer = (ijskoude) usurpator of opvreter.

    Wederrechtelijkheid ‘pur sang’ mensen en van oudsher volkse (liegend van adellijke = moreel zeer hoogstaande afstamming te zijn) hun pares bedriegende toneelspelers, met een t.o.v. het volkse gemiddelde bovengemiddeld IQ, maar ook voor volkse begrippen: van het allerlaagste (= debiele) morele allooi.

  2. Uit eigen ervaring meegemaakt, rechtspraak onder 10 jaar Demmink is door en door corrupt en zo goed als uitgesloten dat er daadwerkelijk aan waarheidsvinding wordt gedaan over nota bene hun ex-baas. Wellicht dat de ‘death squads’ die onder justitie opereren nog wat trucs uit de hoge hoed gaan toveren. Het is immers niet alleen kinderen misbruiken maar het gaat steeds verder.
    Het is eigenlijk cruciaal dat er een minister komt die niet van VVD huize is maar daarom hebben ze Stef Blok snel als minister gemaakt zodat hij in nieuw kabinet dat kan blijven. Cruciaal dat er een eerlijke minister komt maar dat is zo goed als uitgesloten.

Geef een reactie