HET EINDE VAN TON ‘SCHRIJFFOUT’ HOFSTEDE; INFILTRANT ONTMASKERD

TON HOFSTEDE LIET MICHA PER MAIL WETEN DAT HET OPNEMEN VAN RIOUWSTRAAT 13 ALS VERWIJDERD ADRES IN HET HAAGSE KINDEROPVANGREGISTER ‘EEN SCHRIJFFOUT’ BETROF * HIER ZIJN VERHAAL VAN DESTIJDS * HIER MICHA’S PUBLIKATIE UIT 2008

Toen in het stuk van Hofstede uit 2014 las, was ik al verbijsterd, maar geloofde ik nog geheel in het a charge-karakter van Hofstede. Ik dacht toen: ‘Ik laat dit gaan, ik wil mijn relatie met Hofstede niet op het spel zetten en bovendien is er zo veel bewijs tegen Demmink, dat dit aspect geen of nauwelijks invloed heeft op het totale plaatje’. Maar nu ligt alles anders. Nu staat dez zaak in de spotlights niet om de schuld van Demmink aan te tonen, maar de verradersrol van Hofstede! Het is volstrekt duister waar Hofstede opeens vandaan kwam in the first place. Alles rond zijn persoon, zelfs zijn beroep(en), is in nevelen gehuld. But no longer. Ton, we nemen afscheid for ever. Je hebt genoeg kwaliteiten en talenten om voor jezelf te kunnen zorgen. Was je niet ook banketbakker?

6 Replies to “HET EINDE VAN TON ‘SCHRIJFFOUT’ HOFSTEDE; INFILTRANT ONTMASKERD”

  1. Mijn steun heb je inzake bestrijding van misbruik (van macht) misstanden en corruptie, 100%. Financieel niet want ik heb niks en kan niks missen al zeker 10 jaar.

  2. Reactie op mijn blog voor iemand die zich voordoet als Ettema:

    N.a.v. uw valselijke aantijgingen gecombineerd met het stalkende benaderen van een lid der gerechtelijke representatie, wil ik u als juridische vertegenwoordiger v/h koninklijke huis verwittigen uw gehele blog binnen de Nederlandse grenzen zo snel als mogelijk offline te halen. Bij het nalaten van hetgeen wij u momenteel nog schriftelijk op uw blog sommeren te doen, zal het politionele apparaat het perceel waarin de eigenaar dezes resideert met de nodige braakschade ter arrestatie verplicht zijn binnen te treden. Op het beledigend benaderen van leden der koninklijke vertegenwoordiging zijn in het verleden al jurisprudentie verantwoord TBS insluitingen met verplichte behandelingen binnen de psychiatrie ten uitvoer gebracht. Ervan uitgaande de producent van deze website omtrent onze intenties via dit schrijven uitdrukkelijk te hebben geïnformeerd, verblijf ik hierbij.

    mr. C.M. Ettema

    https://airvd.wordpress.com/2017/05/29/vervolg-op-bloemen-voor-mabel/

Geef een reactie