BIBLICAL! SADO-PEDO-MAFIA-KANTOOR PELS RIJCKEN & DROOGLEEVER FORTUIJN CRASHT IN WALMENDE BEERPUT VAN CORRUPTIE EN CRIMINALITEIT

DE MOEDER VAN LISA BEVESTIGDE TEGEN MIJ DAT RENE KIERS, EEN VOORMALIG TOPMAN VAN DIT KANTOOR, SAMEN MET JORIS DEMMINK EN ANDERE MINVERVA-LEDEN HAAR KLEINDOCHTER AAN STUKKEN SNEED IN DE SCHEVENINGSE BOSJES * HIERONDER MEER FEITEN OVER PELS RIJCKEN DAT **DE** GROTE KRACHT WAS/IS ACHTER DE STAATS-HETZE TEGEN MICHA

* IN 2010 VERZON/VERVALSTE PELS RIJCKEN EEN ‘BOMMELDING’ VAN MICHA WAT HET BEGIN WAS VAN HET STAATS-OFFENSIEF TEGEN HEM. HET HOF DEN HAAG EISTE IN EEN PRO-MICHA-TUSSENARREST DAT DE TOENMALIGE TOPMAN RENE KIERS HIEROVER MOEST GETUIGEN ONDER EDE, MAAR DIT WERD LATER VAN TAFEL GESPEELD DOOR DE HELE ZAAK OVER TE PLAATSEN NAAR HET HOF ARNHEM WAAR DE PRO-DEMMINK-RECHTER HENK ABBINK DE VOORZITTER WERD. HIJ VERNIETIGDE HET TUSSENARREST (NADAT HIJ EERST HAD GEZEGD DAT HET ‘NIET BESTAAT’).
* DIEZELFDE RENE KIERS IS DOOR DE MOEDER VAN LISA GENOEMD ALS EEN VAN DE MINERVA-LEDEN DIE (SAMEN MET DEMMINK) WAS BETROKKEN BIJ DE SATANISCHE MOORD OP HAAR KLEINDOCHTER
* PELS RIJCKEN STARTTE IN 2004 DE ZAAK-WESTENBERG TEGEN MICHA, DE GROOTSTE JURIDISCHE FAIL OOIT. VORIG JAAR WON MICHA DEZE ZAAK DEFINITIEF. PELS RIJCKEN STAAT NOG ALTIJD DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK BIJ DIE OOK IS VEROORDEELD TOT HET BETALEN VAN EEN SCHADEVERGOEDING AAN MICHA. DE BETREFFENDE ADVOCAAT VAN PELS IS REIMER VELDHUIS DIE OOK DE ‘AVONDKLOK-ZAAK’ DEED TEGEN VIRUSWAARHEID
* TOPMAN VAN PELS HOUTZAGERS STOND JORIS DEMMINK BIJ GEDURENDE VELE JAREN IN ALLERLEI SADO-PEDO-ZAKEN
* HET KANTOOR VAN PELS RIJCKEN IN NIEUW BABYLON WERD GEOPEND DOOR JORIS DEMMINK

2 Replies to “BIBLICAL! SADO-PEDO-MAFIA-KANTOOR PELS RIJCKEN & DROOGLEEVER FORTUIJN CRASHT IN WALMENDE BEERPUT VAN CORRUPTIE EN CRIMINALITEIT”

  1. Dat kantoor Droogstoppels Fortuin is zo *grenzenloos* immoreel “als de neten” en zou (normaliter) in voltalligheid een ‘Berufsverbot’ voor eeuwig moeten krijgen.
    Maken een tweetjes met speciale “staats” rechters als de beruchte H.A.A.G. Vermeulen die als psychopaat geïndiceerd is (in afwachting van puntje op de i door test) door psycholoog A. Kemp en DSR. De Trias Politica (psychopaten delen geen macht) wordt hierbij onverschillig met voeten getreden.
    Typisch “advocaat van Bernhards psychopathocratie” , niet van een legitieme natie-staat volgens Europese ( = conform de grondvester christelijke) waarden en normen.

  2. Het blijft toch opmerkelijk dat deze moeder zo zeker is van namen die haar dochter nooit gekend of genoemd kan hebben, tenzij ze door de moeder zijn aangereikt.

Geef een reactie