KIJK EENS WAT ARGOS/VPRO NU DOET! ‘MICHA HAD BIJ HET ‘CONSTRUEREN’ VAN DE ZAAK-BODEGRAVEN EEN ‘POLITIEKE AGENDA”

Eén reactie op “KIJK EENS WAT ARGOS/VPRO NU DOET! ‘MICHA HAD BIJ HET ‘CONSTRUEREN’ VAN DE ZAAK-BODEGRAVEN EEN ‘POLITIEKE AGENDA””

  1. De (vettig) Lachende Scheerkwast…..komt nu (als een duveltje uit een doosje) uit de kast: Embedded, als mens mislukte baatzuchtige slippendragers van Bernhards psychopathocratie.
    Psychopaten stoppen niet; niet vanzelf….en hun helemaal in de matrix gevangen, (in werkelijkheid) *voor geen rede vatbare/niet mee te redeneren* viespeuken van moreel laag allooi meelopers ook niet.

    Overigens weten de deskundigen bij Prins Bernhard BV voldoende van herinneringen die zo verschrikkelijk zijn dat ze verdrongen *moeten* worden in het onderbewustzijn, om nog verder te kunnen “leven”. Ze weten ook dat die herinneringen daarmee niet écht weg (probleem opgelost) zijn, maar in de diepte a.h.w. blijven rondspoken en bijv. door bepaaldr triggers in de buitenwereld, ineens weer (in min of meer volle omvang) aan de oppervlakte kunnen komen, soms na lange tijd (decennia), soms ook met gevaarlijke acute fysieke gevolgen voor het slachtoffer.
    ‘Pure evil’ gaat de psychopaat/narcist nu (tegen beter weten in) doen, alsof dit abnormaal en hoogst verdacht is…..waarbij ze, het slachtoffer ijskoud verder bedreigend en besmeurend, nogal eens “de massa lachers op hun hand” weten te krijgen.

Geef een reactie