BILDERBERG 2017 IN DE VS: WERKT ERIC DONK NU OOK VOOR DE NWO?

DONK VERWIJDERDE DE VAN MICHA GESTOLEN BILDERBERG-VIDEO MAAR MICHA HAD ‘M AL GEDOWNLOAD * ZIE HOE DERGELIJK UNIEK MATERIAAL VOOR DE POORTEN VAN DE HEL MOET WORDEN WEGGESLEEPT * REST VAN DE SERIE NOG ONZICHTBAAR DANKZIJ DONK * DONK MAG NU EEN KLACHT INDIENEN BIJ YOUTUBE: ‘MICHA HEEFT HET FILMPJE DAT IK VAN HEM HEB GEJAT WEER TERUGGEPLAATST!’

DONK HEEFT HET EERSTE DEEL VAN DE BERUCHTE JDTV-BILDERBERG TOUR PER ONGELUK WEER ON LINE STAAN * DAT ZAL WEL EEN WOEDEND TELEFOONTJE OPLEVEREN VAN JORIS DEMMINK * DE SERIE LAAT ONDERMEER EEN SPECTACULAIRE ARRESTATIE ZIEN BIJ HET BILDERBERG HQ IN LEIDEN * DE ZAAK VAN DE BILDERBERG-GRAFFITI DOOR MICHA LOOPT NA 7 JAAR NOG ALTIJD * OOK DE GRAFFITI-ACTIE OP HET BILDERBERG HQ DOOR DONK GEFILMD MAAR OFFLINE GEZET * BEKIJK OOK DE FANTASTISCHE BILDERBERG-SERIE VAN WEARECHANGE ROTTERDAM VAN VORIG JAAR

BREAKING: ER IS EEN NIEUWE NEDERLANDSE BILDERBERG-STER, ENE BOYAN SLAT * VERDER STARRING: KLAAS KNOT VAN DNB, RALPH HAMERS VAN ING, GOOD OLD VICTOR HALBERSTADT, KONING WILLEM EN NAMENS DEMMINK JEANINE HENNIS (VVD)

[wp_ad_camp_1]

11 Replies to “BILDERBERG 2017 IN DE VS: WERKT ERIC DONK NU OOK VOOR DE NWO?”

 1. ‘Corporate/political’ psychopaten, ondermijnen altijd (doordat de ‘alien mindset’ op een geheel andere golflengte werkt en deze ondingen/moordrobots elkaar aldus herkennen en het balletje toespelen, als de “landsadvocaat” aan H.A.A.G. Vermeulen en vice versa in bijv. de Zaak Spijkers) de Trias Politica en gaan indien niet geblokkeerd steevast een naargeestige “staat in de staat” vormen.

  Maar dat weten we nu wel.

  Punt is: Hoe gaan we dit (noodweer) adequaat aanpakken/de kop indrukken?!

 2. Bezopen Hofstede geflankeerd door apenstonede Eric Donk gezamenlijk op JWO liquidatie-missie in Dublin, door Micha zelfstandig en wel op de stoep van zijn B&B zwaar de oren gewassen met de uitdrukkelijke mededeling op de volgende lichting JD-pedo-commanda’s nog beter te zijn uitgerust?! WTFG..;

  “Het goede nieuws is dat -we citeren de beroemde Oosterse wijsgeer Bruce Lee- they only attack you when you’re on the ball. Ze willen niet dat Micha invloed heeft, het verhaal controleert. Dus maken ze hun eigen verhalen en dat zijn niet de echte.”

 3. Verkleed als jezuïeten terrorist Guy Fawkes.
  V voor Vendetta, vanwege dat het Bonfire Plot ontmanteld was.
  Guy Fawkes was betrapt op plaatsen van 38 vaten buskruit onder het Britse Parlementsgebouw, omdat het Katholicisme niet meer welkom was in Engeland.
  http://www.shadowgalaxy.net/Vendetta/fawkes.html

  Leuk, we gaan ons verkleden als een agent van de Contrareformatie, dan gaan we ontkennen dat de contrareformatie er iets mee te maken heeft. Om wraak te nemen op Willem de Zwijger. En op die vreselijke Rembrand van Rijn natuurlijk.
  En als die domme protestanten in Nederland er niet mee intrappen, dan gaan we ruzie maken.
  – Eric Donk en Micha Kat.

  Ik weet best dat er veel lui zijn die niet weten wat ze doen achter zo’n masker, en een film met een dergelijk duidelijk verhaal tegen de bevolking en voor de elite. Guy Fawkes is de NWO, een van hun agenten, neemt wraak voor wat hem 3 eeuwen terug werd aangedaan. Een verhaal ter propaganda.

  Historisch onbenul bij de AIVD, blijkt nog ernstiger dan schokkend historisch analfabetisme bij journalisten.
  – Geuz

  1. Het echte geld is ook te verdienen met doofpotten en niet met complotten. Net als in de oorlog dat NSB ers een leuk centje konden verdienen met het verraden van Joden. Dat je na de oorlog dan een kogel kopte daar hadden ze niet aan gedacht. Wie het laatst lacht, lacht het best.

   1. Waarom waren er na WW2 nog zoveel joden? @Zure Haring. Kom eens met iets nieuws ipv die zielige joden. Die houden teveel van hun slachtofferrol welke jij hier bevestigt. Waar kwamen die 6 miljoen vandaan???

 4. En na afloop mag men Hennis onderplassen, gewoon omdat het kan.

  Als Donk nu tot justitie hoort of altijd heeft gehoord met zijn JorisDemminkProducties hoe zijn jullie dan in contact gekomen heer Kat? Dat is natuurlijk dan de grote vraag. Horen jullie bij elkaar of heeft hij zich opgedrongen of hoe is dat gegaan?

Geef een reactie