BOMBSHELL: MICHA BELT RAADSHEER YBO BURUMA VAN DE HOGE RAAD EN DIT IS WAT ER GEBEURT…

DAT DIE GEK NA AL DIE JAREN NOG GEEN NIEUW 06-NUMMER HEEFT GENOMEN BEWIJST DAT BURUMA TOTAAL INCOMPETENT IS EN LEVENSGEVAARLIJK VOOR DE NEDERLANDSE RECHTSPRAAK -VANUIT HET PERSPECTIEF VAN DE PP-ELITE

BEGIN DIT JAAR TROK YBO BURUMA ROND MET EEN ROADSHOW OM HET NEDERLANDSE VOLK TE VERTELLEN DAT ER ‘GEEN CORRUPTE RECHTERS BESTAAN’ * NU ZEGT BURUMA DIT TEGEN MICHA
21 Nov 2016 07:58 Outgoing

Dit kan en mag natuurlijk zo niet langer doorgaan. De totaal corrupte en criminele rechtspraak blijft in total denial en ontkent zelfs nu feiten die rechtens zijn vastgesteld. Geconfronteerd met de waarheid smijten de pedo-rechters kermend van angst de hoorn op de haak. Alleen een volledige schoonmaak van de zwarte mafia-Augiasstal, een Trumpiaanse draining the swamp, kan ons land nog redden. Een van de eersten die zal moeten verschijnen voor een Raad voor het Rechtsherstel is Ybo ‘Baybasin’ Buruma.

5 Replies to “BOMBSHELL: MICHA BELT RAADSHEER YBO BURUMA VAN DE HOGE RAAD EN DIT IS WAT ER GEBEURT…”

 1. Ik vergat nog:

  Psychopaten doen het maatschappelijk vaak erg goed door hun machinale energie, biologerende glibberigheid en ‘mask of sanity’ en ook doordat eerdere generaties MONSTERS de wetgeving in het voordeel van de ‘alien mindset’ hebben aangepast.
  Bovendien denken ze als übermenschen ‘pur sang’ mede hierdoor, dat het met hen dik in orde is:

  Geen enkel besef van ziekte/stoornis of afwijking: GEEN!

 2. Hij is uitermate ongeïnteresseerd in jouw wat warrige gespreksvoering
  =======================
  Een heel juiste opmerking.

  1. Psychopaten zijn vreesloos, schaamteloos, berouwloos, empathieloos enz. enz.

  2. ‘Dead inside’ is verveeld en ongeïnteresseerd (daarom op zoek naar kicks).

  3. Door het aberratief ontbreken van een normale emotionele wereld, vinden (grens)psychopaten normale gesprekspartners “warrig”. Ze begrijpen totaal niet waarom bepaalde emotionele zaken ineens (normaal) om de hoek komen kijken in een gesprek bijv., zoals (uiterst opvallende en meestal zich voor geen milimeter aanpassende ongevaarlijke autisten, worden als bijzonder ergerlijk en storend ervaren terwijl: extremely dangerous psychopaths ‘blend in’/spelen op de goegemeente in en worden vaak zo populair als Luns) autisten in een gesprek alles letterlijk nemen en niet tussen de regels door kunnen lezen of uit de voeten kunnen met over koetjes en kalfjes praten (‘smalltalk’).

 3. Demmink op bezoek geweest bij Baybassin?? Geloof dat er bronnen zijn die dit dus hebben achterhaalt. Waarbij dus werd verkondigd dat Demmink in groepsvorm de gevangenis bezocht en dit bezoek niks van doen had met de heer Baybassin persoonlijk.

  Het kan natuurlijk wel zijn dat ze Baybassin om bepaalde redenen hebben verplaatst uit bijv. veiligheids overwegingen, wat ze even goed met andere gevangen doen.

 4. De Onranjes trekken als een supermagneet alle rottenis aan. Van buitenlandse psychopaten en meelopers t/m Nederlandse fundamentele verraders en smeerkezen. ‘Take your pick’.

  Doel: Onranje boven ‘Machiavelli style’, zonder bezwaar/verhoging van de polslag over ieders lijk.

Geef een reactie