BOUMAN GEOFFERD OM DEMMINK (WEER) TE REDDEN?

BREAKING: HET BEDROG VAN JUSTITIE GAAT OPNIEUW EEN NIEUWE FASE IN VAN ONGEKENDE HORROR * OM HET ‘DADERSCHAP’ VAN BART VAN URK ‘BINNEN TE HALEN’ STAAN WE NU OP HET PUNT HET HOOFD VAN BOUMAN AF TE HAKKEN * ‘POLITIE FAALDE OMDAT HET BART NIET KON STOPPEN ELS TE VERMOORDEN’ * DE WAARHEID: ELS IS VERMOORD DOOR DE STAAT ZELF NET ALS PIM EN THEO
[wp_ad_camp_1]
VOORSPELLING: BINNEN EEN PAAR WEKEN KRIJGEN WE DE ‘BEKENTENIS’ VAN BART VAN URK

Het was te verwachten. No way dat Bart van Urk, de ‘Jasper S.’ van de zaak-Borst, niet zal worden ‘veroordeeld’ als de moordenaar van Els Borst. Maar dat gaat niet zomaar. Om Bart te kunnen presenteren als de ‘geloofwaardige’ moordenaar van Els zullen er ‘koppen moeten rollen’. En niet zomaar koppen. Nee, het hoofd van de allerhoogste diender van ons land ligt nu op het hakblok, Gerard Bouman, van wie deze site de spoedige val reeds maanden geleden heeft aangekondigd! Komt het even mooi uit dat Bouman toch al ‘beschadigd’ is vanwege het CAO-conflict met kasteelheer Ard waar hij zijn manschappen op weerzinwekkende wijze heeft verraden door gemene zaak te maken met de minister! De waarheid is dat Els -tsja, ik denk zelfs dat half Nederland dat inmiddels wel beseft- is vermoord door Rutte cs. om Demmink en de pedonetwerken te beschermen. Deze site kreeg reeds kort na de moord een tip dat de politie stukken over Demmink had gevonden bij Borst thuis en ook Thomas Ross kreeg -van een andere bron- een keiharde tip in die richting. Alleen al het feit dat de link tussen Borst en Demmink desondanks volledig taboe is verklaard door de politie, de MSM en de politiek bewijst al dat de oplossing van de moord in deze richting moet worden gezocht. Het enige ‘vuiltje’ dat nog moet worden weggewerkt is dat Bart nog niet heeft bekend, maar dat zal spoedig worden geregeld. Kom er maar in, Alexander Pechtold!

3 Replies to “BOUMAN GEOFFERD OM DEMMINK (WEER) TE REDDEN?”

 1. Het lot van Els Borst geeft trouwens op micro-niveau aan, hoe ‘adapted compensated psychopaths’ (goed verholen uiteraard) werkelijk tegen het leven op aarde aankijken.

  Als deze ONmenselijke dingen internationaal als een monoliet gaan samenspannen/netwerken (op hun “frequentie” elkaar herkennend), wordt het CODE WILLEM ROOD voor de gehele levende planeet.

  Maar ja, roepende in de woestijn hè……..

 2. Dat hij acheraf (de goegemeente ten zeerste overtuigend) “tranen met tuiten stond te huilen” zegt dan ook niets, want psychopaten staan kenmerkend (vooraan) tranen met tuiten te huilen op de begrafenis van degene die ze enige dagen eerder zelf met een stalen pijp de schedel hebben ingeslagen.

 3. Pechtold zou inderdaad een ‘adapted compensated psychopath’ kunnen zijn.

  Hij maakt een ledige (‘dead inside’) indruk en is al eens uitgenodigd bij de internationale Bilderberg samenspanning.

  Zou na test blijken dat mijn ‘expert gut-feeling’ klopt, dan is hij i.c. ernstig verdacht want in ieder geval dan zonder meer in staat (!) tot een dergelijke ijskoude walgelijkheid.

Geef een reactie