BREAKING BEYOND SHOCKING: MICHA BESCHULDIGDE ING VAN HET WITWASSEN VAN MILJARDEN VOOR PEDOFIELEN EN HUMAN TRAFFICKERS…

…EN NU LOOPT DE AUSTRALISCHE MEGA-BANK WESTPAC TEGEN DE LAMP VOOR PRECIES DATGENE WAARVAN MICHA ING BESCHULDIGT! * BEKIJK HIER ALLE VIDEOS VAN MICHA OVER ING * BACKGROUNDS PEDO-SCHANDAAL WESTPAC WAAROVER DE NL-MSM NATUURLIJK NIET BERICHTEN: CEO TREEDT AF * IN NEDERLAND HOEFDE DE CEO VAN ING NIET EENS TE KOMEN OPDRAVEN VOOR EEN HOORZITTING IN DE KAMER * DE BEDRAGEN BIJ ING ZIJN TIENDUIZENDEN MALEN GROTER DAN DIE BIJ WESTPAC

Eén reactie op “BREAKING BEYOND SHOCKING: MICHA BESCHULDIGDE ING VAN HET WITWASSEN VAN MILJARDEN VOOR PEDOFIELEN EN HUMAN TRAFFICKERS…”

  1. Over human trafficking gesproken….

    De Duitsers zijn niet blij met de migrantenstroom. Dat heeft weinig te maken met racisme maar meer met de enorme aantallen migranten waardoor o.a. openbare diensten helemaal overbelast raken. Ik ga dan nog even voorbij aan het feit dat er in Duitsland ook met de regelmaat van de klok iemand wordt neergestoken of verkracht. Maar om al die illegale sluizen van mensenhandelaren te passeren moeten die Afrikaanse migranten (die voornamelijk naar Duitsland gaan) over veel geld beschikken. Hoe komen al die migranten aan dat geld?

    VAN DE DUITSE BELASINGBETALER! U gelooft het niet? Welnu:

    https://www.youtube.com/watch?v=k3Intsw_QAg

Geef een reactie