BREAKING: CORRUPTE KILLER COP-OVJ VAN OM BLIJKT OPEENS TE ZIJN ‘OVERLEDEN’

OVJ JOS VAN LEIJEN DIE KILLER COP FRED BUFFING AFSCHERMDE BLIJKT DEZE ZOMER OPEENS TE ZIJN ‘OVERLEDEN’ OP 51-JARIGE LEEFTIJD * NIETS TE VINDEN OVER DOOD VAN AMSTERDAMSE TOP-OFFICIER DIE ALS ADVOCAAT-GENERAAL OOK LEADING WAS IN DE HOAX VAN DE VASTGOEDFRAUDE * MAAKTE FRED BUFFING NOG VEEL MEER SLACHTOFFERS DAN MICHAEL KOOMEN EN VERMOORDDE HIJ OOK WESLEY UDENHOUT?
[wp_ad_camp_1]
Je krijgt het allemaal niet bij elkaar bedacht. Daags na het bekend worden via De Telegraaf dat de Surinamer Wesley Udenhout in 2013 is vermoord via een nekklem uitgevoerd door ‘een hondengeleider van de Amsterdamse politie’ krijgen we het bericht dat de Officier van Justitie die killer cop Fred Buffing afdekte en witwaste, Jos van Leijen, deze zomer opeens dood is gebleven. Fred Buffing was de hondengeleider die in 2011 de jurist Michael Koomen executeerde en diens broer en een derde man zwaar verwondde met zijn stopkogels. Het zal toch niet waar zijn dat Fred ook Wesley naar de andere wereld heeft geholpen? Dat de beerputten rond Fred zo groot zijn dat uiteindelijk ook de OvJ moest verdwijnen? Waarom is er niets te vinden over de dood van Jos van Leijen? Feit is dat de beerputten rond Fred Buffing diep zijn. Heel diep. Peilloos diep. Fred stond wijd en zijd bekend als levensgevaarlijk voor zijn omgeving. Trok een spoor van lijken door Amsterdam. Eind 2012 publiceerde KLOL een klokkenluidersbrief vanuit het Amsterdamse korps over Buffing. Werkelijk iedereen hield killer cop Fred de hand boven het hoofd en De Telegraaf ging zelfs zover hem compleet wit te wassen, althans pogingen daartoe te doen. Wij ruiken hier banden met de pedo-netwerken, juist ook vanwege de rol van De Telegraaf en John van den Heuvel. Buffing had kennis. Wij denken dat hij de jongetjes aanleverde die werden verkracht door de door Demmink benoemde top van de Amsterdamse politie. Wij vermoeden dat. Speculaties. Buffing overleed op 17 november 2014.

2 Replies to “BREAKING: CORRUPTE KILLER COP-OVJ VAN OM BLIJKT OPEENS TE ZIJN ‘OVERLEDEN’”

  1. In jouw complothoofd gaat niemand gewoon dood he? Kom je nog wel eens op straat? Praat je nog wel eens met andere mensen? Mensen gaan namelijk continu spontaan dood. Bijna iedereen ligt ineens onverwacht in het graf.

    1. Obama, en daarom zijn velen door de mand gevallen. Een ellenlange lijst aan corrupte satanisten van wie Micha de scalps heeft.
      (Micha heeft de leeftijd waarin de jarenlange ervaring de lijnen doet doorzien. Voor amateurs iets waar ze nooit bij kunnen komen.)

Geef een reactie