OUDERS MICHAEL KOOMEN: ‘MISSCHIEN PAKKEN ZE ONS OOK OP VOOR HET VERTELLEN VAN DE WAARHEID!’

ONGEKENDE HORROR IN PEDO- EN KILLER COP-LAND NEDERLAND * WAT IS HET WARE VERHAAL OVER FRED BUFFING? * NAAST MICHAEL KOOMEN OOK DE KILLER COP ZELF DOOD EN DE OFFICIER VAN JUSTITIE * CRIMINELE ROL VAN ADVOCATEN IN KILLER COP-ZAKEN

EXTRA EN BREAKING: CRIMINELE KORPSLEIDING KOCHT EERDER EXTREEM GEWELDSDELICT VAN FRED BUFFING AF EN STUURDE HEM WEER AF OP DE AMSTERDAMSE BEVOLKING
[wp_ad_camp_1]
Beste Micha,

Nog bedankt voor het plaatsen van het artikel op je site! Hierbij nog wat ondersteunende informatie over de dood van van Leijen! Aangehecht het overlijdensbericht over van Leijen, en tevens onderstaand sites die ook nog verwijzen naar het overlijden van van Leijen. Onvoorstelbaar dat zo’n man diep gelovig (zie link) blijkt te zijn, dat zou je niet denken zoals hij ons als corrupte OvJ onmenselijk heeft behandeld als criminelen! Tevens is het niet te geloven en onacceptabel dat de korpsleiding de verslaafde en daardoor zeer gewelddadige hondengeleider gewoon dienst heeft laten doen, en hem met een vuurwapen tussen de burgers heeft laten lopen! Een mensenleven is blijkbaar niets waard voor de politie! Deze agent moet ook hebben lopen te knoeien in het proces-verbaal en zijn (valse) verklaringen om aan rechtsvervolging te ontkomen! Aan de andere kant was het voor de korpsleiding ook geen probleem om de aantoonbaar voor meervoudig extreem geweld strafrechtelijk veroordeelde Buffing ook weer met zijn hond en een vuurwapen tussen de burgers te laten lopen, en daardoor in feite mede verantwoordelijk zijn voor de dood van Michael! En passant heeft de korpsleiding tussendoor ook nog een extreem geweldsdelict van Buffing afgekocht, waardoor hij niet de weg naar de rechtbank hoefde te maken! Altijd gedacht dat agenten een blanco strafdossier moeten hebben, en bij strafrechtelijke veroordelingen direct ontslagen zouden worden! Wellicht hebben we het over een en dezelfde hondengeleider Buffing!

Groeten en liefs,
Tineke en Jan

Hoi Micha,
De man van het afgekochte geweldsdelict wil anoniem blijven omdat hij getekend heeft voor het geld. Wij kunnen dus verder niets doen. Het verhaal heeft ook al (anoniem)in de Panorama gestaan. Wij kennen je trieste verhaal met de corrupte Welten, te gek voor woorden wat je is overkomen. Nick heeft nu een zoontje van bijna 3 jaar, die vernoemd is naar Michael. Is best emotioneel maar wel mooi voor ons. Verder is Nick zwaar getraumatiseerd, hij heeft immers nog met zijn net overleden broer in zijn armen gezeten. Dit beeld zal voor altijd op zijn netvlies staan! Wij maken ons dan ook best wel veel zorgen over hem! Lichaamlijk gaat het prima met Nick. Wat je verder nog wil publiceren is prima. Wellicht pakken ze ons ook nog eens op voor het vertellen van de waarheid!

Gr. Tineke en Jan

8 Replies to “OUDERS MICHAEL KOOMEN: ‘MISSCHIEN PAKKEN ZE ONS OOK OP VOOR HET VERTELLEN VAN DE WAARHEID!’”

 1. Iwan de Verschrikkelijke was ook erg gelovig. Hij had zelfs zijn eigen kloosterorde opgericht, waarvan hij de abt was, zoals Van Nassau/Oranje de Hervormde Kerk.

  Wat “het geloof” van psychopaten precies inhoudt mag Joost weten, maar normale psychische/religieuze integratie is niet mogelijk. Meer dan een (kennelijk de goegemeente overtuigende) dekmantel zal het dus niet zijn.

 2. In psychopathocratie PB BV zullen alle normale ambtenaren, maar met name die op sleutelposities van de macht, langzaam en sluipend vervangen worden door min of meer empathieloze lieden met gevaarlijke (!) fundamentele psychische stoornissen en neiging tot misbruik en corruptie TEGENOVER de normale mensheid.

  Zo loopt dat “normaliter” in iedere psychopathocratie en in PB BV is het proces vanaf 1945 zeker sluipend aan de gang.

  Keurige en zuiver op de graat zijnde Nederlandse ambtenaren die in 1945 terecht en zonder aanzien des persoons proces-verbaal hadden opgemaakt aangaande de (ook militair) ondenkbare/walgelijk sterk naar een psychopathisch project riekende (gruwel)massamoord op de complete stad Dresden onder DEKMANTEL van oorlog, zijn op instigatie van PB met krankzinnige (het beweerde van alle kanten onmogelijk) valse beschuldigingen weg”gezuiverd” t.b.v. de psychopathocratie, die gewoon links en rechts burgers/mensen moet kunnen vermoorden naar believen.

  Uiteraard zie je nu gewetenloze (ex?) junkies “gelegitimeerd” met overbemeten (militair kaliber) pistolen en stopkogels de normale burger onderdrukken en terroriseren. Veelal (nog) zonder echt proactief en fysiek op ze te gaan inhakken, maar meer verholen de boel vernaggelend zoals het ijskoud als dader (!) verhoren van het vriendje van Nienke Kleiss (een zwaar getraumatiseerd kind, zelf net aan de dood ontsnapt) of verkrachte vrouwen toevoegen dat ze hadden moeten gaan liggen en ervan “genieten” enz. enz. enz. Just what “the doctor” ordered.

 3. Een beetje meeliften op een echte tragedie om je eigen complotverhaaltjes rond killer cops meer kracht bij te zetten. En dat noemt zich journalist.

Geef een reactie