BREAKING EN HORROR: ADVOCAAT STAPEL VAN MICHA BIJ HERHALING GEINTIMIDEERD: ‘STOP MET BIJSTAAN MICHA’

DE BOOT IS AAN: EEN PERSOON DIE ZICH ‘DIRK’ NOEMDE HEEFT DEZE WEEK TOT TWEE KEER TOE THIJS STAPEL GEBELD EN HEM OP ZEER INTIMIDERENDE EN VASTHOUDENDE TOON OPGEDRAGEN DE VERDEDIGING VAN MICHA TE STAKEN * EERDER WERD STAPEL OP VERGELIJKBARE WIJZE BENADERD PER EMAIL DOOR IEMAND WAARVAN WIJ VERMOEDEN DAT HET CHRIS KLOMP IS * UPDATES VOLGEN

5 Replies to “BREAKING EN HORROR: ADVOCAAT STAPEL VAN MICHA BIJ HERHALING GEINTIMIDEERD: ‘STOP MET BIJSTAAN MICHA’”

  1. Tjonge, ‘een zeer intimiderende en vasthoudende toon’!

    Micha voelt zich bedreigd en opgejaagd wild. Mogelijk kan hij nu iets invoelen van de ellende die hij jarenlang mensen als Demmink heeft aangedaan. Die werden wel erger aangevallen en gestalkt dan deze sukkel van een advocaat en deze trieste nep-journalist.

  2. Jouw zaken worden tenminste nog serieus behandelt, bij mij wordt gewoon letterlijk alles bij elkaar gelogen. Dus niet eens de moeite beetje oprecht over te komen, nee gewoon compleet alles bij elkaar liegen dan wel trcus. In wat voor rechtsstaat leven we dan?

  3. Bij mij saboteerde mijn advocaat ook de zaak. Niet alleen totaal corrupte rechtspraak maar zelfs de toegang tot rechtspraak en bijstaand wordt onmogelijk gemaakt.

  4. https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2017:1873&showbutton=true

    De laatste zin van dit vonnis vat de hele soap mooi samen: “Vooralsnog wordt het er voor gehouden dat, voor zover [eiser] als journalist niet serieus zou worden genomen, dat niet het gevolg is van de recensie, maar van de vergaande en vooralsnog ongefundeerde beschuldigingen over allerlei personen die [eiser] al jaren in niet mis te verstane bewoordingen onder de aandacht van het publiek brengt.”

    Mooier kunnen we het niet maken.

Geef een reactie