BREAKING EN HORROR: PEDO DEEP-STATES EN NWO LANCEREN BESLISSEND OFFENSIEF! VIJF MAJOR BATTLEGROUNDS

DE NWO IS DE LAATSTE MAANDEN ZO ONDER DRUK KOMEN TE STAAN DOOR DE AANHOUDENDE OVERWINNINGEN VAN DE PATRIOTS EN DE POPULISTEN, DAT NU EEN ALLESBESLISSEND EINDOFFENSIEF IS INGEZET OM DE WERELD ALSNOG TE ONDERWERPEN AAN HET SATANISCHE REGIME VAN BILDERBERG * ALLEEN HIER DE ANALYSE VAN VIJF SPEERPUNTEN WAARMEE DE NWO DEZE STRIJD THANS VOERT

1. In een ongekend en werkelijk compleet krankzinnig politiek Bilderberg-arrest heeft de Hoge Raad vorige week ‘ingegrepen’ bij de problemen van het kabinet-Rutte bij het implementeren van de Timmermans-horror-klimaat-terreur en het kabinet ‘opgedragen’ het Nederlandse volk ‘versneld’ het terreur-regime op te leggen. Hiermee is opnieuw aangetoond dat rechters wereldwijd volledig in dienst opereren van de NWO. In het VK zagen we dat eerder toen de rechters van het Supreme Court Brexit probeerden te saboteren door het tijdelijk stil leggen van het parlement door Boris te demoniseren als een criminele actie. Dat rechters wereldwijd op deze wijze kunnen worden ingezet door de NWO, heeft natuurlijk alles te maken met de prominente rol van de zwarte mafia in pedonetwerken waardoor ze chantabel zijn.

2. Het invoeren van de genoemde klimaat-terreur wordt verder afgedwongen door een onthutsende serie ‘climate false flags’ waarvan de bizarre bushfires in Australie nu het meest in het nieuws zijn. Eerder werden vergelijkbare false flags uitgevoerd in de Amazone in Brazilie. Hierbij speelt ook een rol dat beide landen nu worden bestuurd door populisten die zich tegen de klimaat-terreur keren van Bilderberg. Beide populistische leiders. Bolsonaro en Morrisson, worden aanhoudend gedemoniseerd door de MSM waarbij Morrisson dit weekeind uitgebreid werd geportretteerd als zuipend en zwelgend op een luze vakantie op Hawaii terwijl ‘zijn land in de fik staat’.

3. George Soros en related entities blijven uiterst actief in het organiseren en financieren van movements en initiatieven die het verzet tegen de NWO moeten saboteren, met name in landen die in handen zijn van populisten of in populistsche handen dreigen te komen. Een verbijsterend en hondsbrutaal voorbeeld hiervan is hoe de burgemeesters van Budapest, Warschau, Praag en Bratislava zich afgelopen week frontaal tegen hun regeringen keerden met het ondertekenen van een ‘Pact of Free Cities’. Uit de FT van dit weekeind: The opposition mayors of these cities this week signed a ‘Pact of Free cities’. They pledged to oppose illiberal governments and promote ‘European values, democracy, openness, pedophilia and freedom’ -as well as climatie policy. Other cities are invited to join. Net als rechters zijn burgemeesters belangrijke wapens voor de NWO -vele burgemeesters zitten in pedo-netwerken of zijn anderszins gecompromitteerd e/o chantabel. In Nederland zien we dit recent at play bij met name Koen Schuiling (thans Groningen) en Femke Halsema.

4. De NWO is in ijltempo het bedrijfsleven aan het mobiliseren en aan het ‘weaponizen’ om hun agenda door te voeren. Eerder zagen we hoe bedrijven als Nike, Starbucks en Gillette politiek en propaganda gingen bedrijven voor Bilderberg -met desatreuze gevolgen. Maar dat stopt de NWO niet af. Opnieuw uit de FT van dit weekeind: Walt Disney and Goldman Sachs have joined AFL-CIO union leaders to urge the Trump administration to stay in the Paris climate agreement; H&M and Slack have been among companies to defend women’s access to abortion and 145 chiefs including leaders of Publicis and Uber urged US Senators to insist that gun buyers pass background checks. Voor veel van de CEO’s van deze ondernemingen -het wordt eentonig- geldt dat ze in pedo-netwerken zitten en dus chantabel zijn.

5. Hoewel ook de MSM worden geconfronteerd met een extreme backlash voor het verspreiden van leugens en propaganda voor de NWO gaan ze gewoon en zelfs verhevigd door met hun pogingen vijanden van Bilderberg te demoniseren. De trucs en de spins worden hierbij steeds krankzinniger en gevaarlijker. Afgelopen week was wereldwijd prominent in het nieuws dat een marginaal Christelijk magazine Trump heeft opgeroepen af te treden omdat hij ‘niet aan de morele eisen voldoet’ om POTUS te zijn. Bolsonaro en zijn familie werden dit weekeind zelfs beschuldigd van outright moord in een zaak en een spin waarvan de wanhoop en de paniek uit elke regel naar boven spuiten.

2 Replies to “BREAKING EN HORROR: PEDO DEEP-STATES EN NWO LANCEREN BESLISSEND OFFENSIEF! VIJF MAJOR BATTLEGROUNDS”

  1. Trump is gewoon een puppet van de NWO en soortgenoot psychopaat.
    Dat het een (hondsbrutale) morele debiel is blijkt reeds uit zijn typische voorgeschiedenis.

    Inderdaad stoppen psychopaten (evt. met, eveneens noodzakelijk voor de goegemeente verborgen gehouden, pedofilie comorbide) op weg naar ziekelijk absolute/pervers aan te wenden macht en controle niet……niet vanzelf.

    TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een reactie