BREAKING EN HORROR: TWEEDE GOLF ‘ZEER SNEL’ VERWACHT, NIEUWE TOTAL-TERROR LOCKDOWNS OP KOMST

ALS DE MSM NU MASSAAL GAAN HOAXEN DAT ER IN DUITSLAND SPRAKE IS VAN ‘OMHOOG SCHIETENDE VERSPREIDING‘ DAN WEET JE HET WEL * VERGEET NIET: MERKEL IS LEADING ALS ‘DOCHTER VAN’ * EXTREEM ALARMEREND: NOVARTIS, VANAF HET BEGIN EEN VAN DE GROOTSTE PROMOTORS VAN HCQ, TREKT NU ZIJN HANDEN VAN AF VAN HET MEDICIJN * AANDELENBEURZEN ‘PRIJZEN DE SECOND WAVE’ NU AL IN * NOG MEER ALARM: HET AD GAAT OPEENS KOPPEN ‘KOMST TWEEDE GOLF MINDER WAARSCHIJNLIJK’ NADAT DE TELEGRAAF OOK MET DIT ‘NIEUWS’ KWAM

Novartis, een van de grootste farmaceuten ter wereld, ondersteunde reeds vanaf het eerste moment het inzetten van hydroxychloroquine bij de bestrijding van Covid 19. Eind maart doneerde het bedrijf 130 miljoen doses van het middel aan diverse landen. In de maanden daarna zijn de bewijzen over de effectiviteit van het middel alleen maar toegenomen met als hoogtepunt de mededeling van Donald Trump dat hij zelf ook HCQ slikte als bescherming. Tevens werden de misdadige pogingen van de deepstate het middel te demoniseren en tegen te houden om de pandemie te verergeren cq. de angst onder de mensen groot te houden exposed via de gemanipuleerde studie in The Lancet dat het middel ‘dodelijk’ zou zijn, een studie die geheel moest worden herroepen. Maar thans lezen we op Reuters dit alarmerende bericht:

NOVARTIS
The company is halting its trial of malaria drug hydroxychloroquine against COVID-19 after struggling to find participants, it said, as data emerged from other studies raising doubts about its efficacy.

Hiervoor is tegen het licht van alle eerder beschreven feiten maar een verklaring mogelijk: Novartis is gedwongen te stoppen met het onderzoek door de deep state. Gedwongen te stoppen omdat zeker was dat de resultaten extreem positief zouden zijn voor HCQ. Deze gang van zaken vormt opnieuw een zeer sterke aanwijzing voor de naderende ’tweede golf’ die natuurlijk niet mag worden ‘verspest’ door de beschikbaarheid van een goedkoop en effectief medicijn. Vanuit Brazilie komen berichten dat de deep state alle HCQ heeft laten weghalen bij de apotheken. De deep state means business, mensen. Jammer dat (vrijwel) niemand in Nederland de omvang van de misdaad die de overheid op het punt staat te plegen wil, kan, mag en/of durft in te zien.

Geef een reactie