BREAKING: EU-MAFIA GAAT MOORDEN; DIT IS DE WARE EU-SUPERSTAAT

DE EU-MAFIA SCHIET EEN VAN HUN EIGEN MENSEN NEER OM DE ‘BREXITTERS’ TE KUNNEN CRIMINALISEREN * AANSLAG VOND PLAATS JUIST OP HET MOMENT DAT DE ‘LEAVERS’ DEFINITIEF DE OVERHAND GINGEN KRIJGEN * DADER SCHREEUWDE ‘BRITAIN FIRST’ EN IS DUS EEN BREXITTER * NU GAAT DE TELEGRAAF OPEENS WEL COMPLOT-DENKEN: ‘DIT LIJKT EEN BREXIT-MOORDAANDSLAG‘ * DEZE KOP VERTELT HET HELE VERHAAL * EU-MOORDMACHINE KOMT OP STOOM, ER ZULLEN NOG VELE LIJKEN TE BETREUREN ZIJN

5 Replies to “BREAKING: EU-MAFIA GAAT MOORDEN; DIT IS DE WARE EU-SUPERSTAAT”

  1. In de Volkskrant stond een column vanmorgen, met als centrale thema de stijgende koers van de pond als gevolg van de moordaanslag. Beurzen liegen niet.

  2. Hiermee zit je precies goed Micha! De goudprijs was namelijk ten gevolge van een dreigende Brexit de laatste dagen fors gestegen maar door de moord heeft zich nu een scherpe daling van de goudprijs ingezet. Dit betekent dat de beleggers aanvankelijk uit angst voor een Brexit in het goud zijn gevlucht maar door de moord weer opnieuw vertrouwen hebben gekregen in de beurshandel. Dit is voor iedereen te verifiëren op de site (zie: koers) van goudhandelaar Doijer en Kalff.

Geef een reactie