BREAKING: GEWONDE ISIL-TERRORISTEN VERPLEEGD EN VERZORGD IN ISRAEL

SATANISCH LEUGEN-BOLWERK VAN WESTEN, VS EN NATO STORT MET DONDEREND GERAAS IN ELKAAR * ISRAEL EN VS DEDEN ALLE FALSE FLAGS VANAF 9-11 * OOK STEUN TURKIJE AAN ISIL-TERRORISTEN NU IN THE OPEN * OBAMA CS. RADELOOS OVER HOE NU VERDER NU POETIN ZICH NIET LAAT PROVOCEREN DOOR HET NEERHALEN VAN DE STRAALJAGER

[wp_ad_camp_1]

De VS en de NATO willen oorlog en wel zo snel mogelijk. Ze hadden gehoopt dat Poetin na het neerhalen van zijn straaljager Ankara zou gaan bombarderen en dan: bingo! Maar Poetin doorziet dat alles vlijmscherp. In plaats van zich te laten provoceren speelt hij opnieuw de ‘samen tegen ISIL’-kaart uit. Hiermee staat Obama schaakmat. Want steeds duidelijker wordt -nu voor de hele wereld- dat Obama = Al Quaida = Israel = ISIL. Poetin dwingt Obama dus zichzelf te gaan bestrijden. In de video in deze link kun je Obama ziet stotteren en stuntelen in wat gerust het grootste diplomatieke echec kan worden genoemd uit de Amerikaanse geschiedenis. Maar die oorlog moet en zal er komen, want als Poetin wint in Syrie en het land weer tot rust kan brengen, zullen de vluchtelingen uit Europa moeten en willen terugkeren en dan valt ook het hele Bilderberg-vluchtelingen-plan in duigen om Europa te verwoesten met de peoples bomb. Wat we dus kunnen verwachten op zeer korte termijn zijn nieuwe provocaties van Obama zoals het (laten) aanvallen van een Russisch vliegdekschip. O ja: voor wie er nog aan mocht twijfelen dat Obama = Al Quaida = Israel = ISIL: lees hier hoe 500 gewonde ISIL-jihadisten in Israel worden opgelapt.

16 Replies to “BREAKING: GEWONDE ISIL-TERRORISTEN VERPLEEGD EN VERZORGD IN ISRAEL”

 1. LS…

  Laat de domme en foute reaguurders nu een zelf hun huiswerk doen in plaats van in de Anti-Micha reflex te schieten. Jullie maken je zo onsterfelijk belachelijk

 2. Ik geloof dat asperger en loutrec helemaal Geen ziekten zijn maar frustratie als gevolg mafieus staatsterrorisme ….
  =====================
  Giles de la Tourette. Maar inderdaad: Zwaar (onbegrepen: BIJV. WOI of WOII) afgezonken psychotrauma in het -genetisch doorgegeven- instinctief substraat van de normale mens, bijv. door abject psychopathisch optreden waarvan een voorouder het slachtoffer is geweest……: Ik acht het mogelijk (of zelfs waarschijnlijk) dat dergelijke toestandsbeelden of iets wat er sterke overeenkomsten mee heeft, het gevolg van zijn.

  Dit zegt nog iets over de ENORME DRIEDIMENSIONALE schadelijkheid van (‘pure evil’ krankzinnige) psychopaten.

  DIT MOET GESTOPT WORDEN

 3. Obama stotterend en ………..

  Heb je eigen broddelwerk wel eens herzien, waarbij je stellig bij verzinsels in zeer hoge freqentie EUUUUUH gebruikt.
  Oftewel je zuigt iets uit je duim ….

  Ik denk dat je nog aardig wat kan leren van Obama, bijv. teksten langzamer brengen, zodat je nog kan nadenkken wat je volgende stap in het verhaal is en niet steeds in het eeuwige eeeeeuuuuh vervalt.

 4. Bij psychopaten ONTBREEKT (!) het moreel kompas.

  Onvermijdelijk Resultaat: EEN (!) OP DE KLIPPEN GEVAREN ROKENDE FYSIEKE PUINHOOP.

  Als een Ebola resultaatje in het héél groot.

  1. O já …áls ..dan door een torpedo met noord koreaanse tekens/Sint Putin´s Paspoort er op van uit een door duitsland aan israel geschonken duikboot dolfin klasse

 5. Een psychopaat is een MOORD-ROBOT in mensengedaante.
  Dat is helaas het effect van deze buitenmenselijke aantasting van het instinctief substraat.

  Alle bizarre en abjecte concrete toestanden die zullen ontstaan, zijn aantekeningen in de marge hierbij.

  Dit lijkt (!) heel makkelijk gezegd, maar dat lijkt het achteraf altijd als je het antwoord weet.

 6. Psychopaten (die hun gevaarlijke persoonlijkheidsstoornis -uiteraard- zelf niet door hebben en ook geen ziektegevoel ervaren, integendeel!) tot hoog in de boom geïnfiltreerd binnen staten (indien geen adequate beren op HUN weg geplaatst worden, zal dit steeds automatisch en overal ter wereld gebeuren) leveren ‘for sure’ als eindresultaat van hun (giga)projecten:

  EEN (1) ROKENDE PUINHOOP

 7. Ik vindt dat dokter Kat al te lang heeft gezeten en die pedo’s moeten nou eens ophouden met hun gezeik.
  Als u weet wat de volgende stap is van de complot bedenkers dan kun u mij altijd skypen: prologic999 is mijn Skype naam.
  Verenig u met gelijkdenken, gelijkgezinde mensen tegen de weerzinwekkende kwallen die de leugen propageren dat de aarde overbevolkt zou zijn. Walgelijk.
  http://universalpeace.jimdo.com
  http://youtube.com/user/ulrichbchoffmann
  http://universalpeace.edublogs.org

 8. Putin is MI6, Jesuit en wil een Nieuwe Wereldorde net als Obama. De kankerchemtrailgenocide gaat ‘gewoon’ door dus deze ‘leiders’ zijn schuldig aan landverraad en plegen genocide. Kanker chemtrails zijn geen complottheorie maar complotfeit. Zie mijn uitzendingen op http://youtube.com/user/ulrichbchoffmann voor meer info. De paedo’s gebruiken hun paedo misdaden om mensen te tyraniseren en de grotere misdaden te verbergen zoals de geplande genocide/ontvolking.
  Mainstream media = C I A (project Mockingbird).
  Om nog maar te zwijgen over de stralingswapens waarmee iedereen gemarteld wordt die ook maar 1 slecht woord te zeggen heeft over de Jesuiten, Vrijmetselaars en Bilderbergers die de aarde willen ontvolken en iedereen die de waarheid schrijft voor gek proberen te verklaren. Boe!
  Omdat iedereen die stemmen in het hoofd van hun medemens kan genereren met Silent Sound technologie en Audio Spotlight zou de D S M 5 moeten worden aangepast omdat het horen van stemmen alleen natuurlijk niet genoeg kan zijn om iemand met de diagnose psychotisch te bestempelen en deze mensen dood te drogeren met de dodelijke en chemische (dus kanker veroorzakende volgens dokter Cyril Smith) drug Zyprexa.
  Wat leuk dat je hier alles kunt schrijven.
  Mijn moeder is doodgemarteld door deze Nazi’s met Haarp. Dat zijn pas Nazi technieken. De holocaust van de Jesuiten, hun paedophilie en het doodmartelen van 50 miljoen onschuldige mensen in hun inquisitie gebeurd tegenwoordig dus met stralingswapens waarmee mensen ook ziek gemaakt worden, geestelijk en lichamelijk.
  Niet naleving is het begin van herstel, niet civiele ongehoorzaamheid.
  Ideeen zijn kogelbestendig, CD Roms zijn E M P bestendig.
  Wat denken jullie, een ISIS Ebola bomb in New York of zo?
  Parijs was een ‘false flag’ er waren oefeningen op het moment dat het schieten begon. Natuurlijk eerst meer aanslagen met pistolen en geweren om de gun ban van de pedo elite te promoten. Net als Hitler en Stalin willen ze eerst alle wapens in beslag nemen zodat er geen verzet kan ontstaan tegen de pedo elite met hun geweldsmonopoly die 93% van de wereldbevolking om zeep willen helpen.
  Wij zouden een neutraal land als Zwitserland moeten worden zodat wij geen slachtoffer worden van Wederzijds Verzekerde Vernietiging zoals al die andere landen en Zwitserland heeft de laagste misdaadcijfers omdat iedereen daar verplicht is zich te bewapenen (civiel leger). En verder ben ik voor het verhogen van de trouwleeftijd naar 18 jaar wereldwijd.
  Die Happy Hawaiians zijn GOOOOEEED!
  Ze zoeken een zondebok om hun eigen misdaden aan toe te schrijven en doen of ze er niets van weten en hebben een eed afgelegd waarin zij plechtig beloofd hebben hun medemensen om zeep te helpen. De overheid is niet terroristisch, vrijmetselaars zoals Breivic die de overheid hebben geinfiltreerd om de aarde te ontvolken wel. Dus het is misschien alleen dankzij de goedaards als dokter Kat en anderen die onterecht als complottheoristen worden bestempeld dat wij allen noch in leven zijn en de scalar stralingswapens (ionospherische verwarmingstoestellen zoals Haarp) nog niet zijn gebruikt om wederzijds verzekerde vernietiging te produceren in plaats van Universele Vrede.
  Alleen mensen met een Tesla Plasma Shield zouden zo’n wereldoorlog overleven dus mensen die dit beseffen (m.n. stralingswapenslachtoffers) zijn hier pertinent op tegen en zijn bereid ver te gaan voor Universele Vrede.
  Ellenlange verhalen die nog leuk en leerzaam zijn ook. Mensen zitten echt niet te wachten op een kernoorlog winter van 7 jaar die kouder is dan de ijstijd die te laat is volgens sommige wetenschappers die zich durven bezig te houden met dit soort ongein. Je leven is het belangrijkste en dan komt echte liefde en de wet op de tweede respectievelijke 2e en 3e plaats. Ons verenigen en voorbereiden op wat komen gaat en onvermeidelijk is is beter en leuker dan sterven. De dood is slecht het leven is goed. Dus gewoon preppen en je niet laten kisten. Geef nooit op. De goede mensen met liefde voor hun medemens zijn de wereld nog niet uit. Diep ademhalen en de yoga hoofdroloefening doen is mijn advies voor iedereen op het moment. Alles is energie. U bent energie. Jij bent energie. De tafel is energie. Moleculen. Dus alles is mogelijk.

 9. Sinds het ingrijpen van Sint Putin is de veiligheid in Syrie inderdaad al zo ver terug dat al een miljoen Syriers terug zijn gekeerd naar huis.

  Dus .. éigenlijk .. is er geen ander vluchtelingen probleem meer dan leugen en bedrog van eu rutte en media daar die zo en dat al een tijdje terug kunnen nu. Daar hadden we mooi niets van gehoord he noch door enig regering of media gewag van gemaakt. Vraag me af óf die vluchtelingen dat wel weten

  1. Nog wel een reden dat westerse media er geen gewag van maken dat Syria veilig is…is de bouwfraude adel natuurlijk die nu excuus en alibi voor de bouw van vele duizenden huizen hebben zo als het gelauf journaal trots vermeldde.

   Nog afgezien dat er zo al 50 Woningen per dag vrijkomen voor vluchtelingen wegens dat we door roof en plunder arm gemaakt er met 50 tegelijk uit geknikkerd worden per dag.

   Ik geloof dat asperger en loutrec helemaal Geen ziekten zijn maar frustratie als gevolg mafieus staatsterrorisme .. kan niet anders verklaren al die vloekwoorden in mn kop

   1. Vloekwoorden omdat die profitmafia om wát tientallen miljoenen winst de Maatschappij al weer met honderden en miljarden zullen schaden laat staan alle leed dat van de raciale misdaden mee komt

Geef een reactie