JUSTITIE IN DE VAL: WANHOOPS-ACTIE BAYBASIN VERWOEST ZAAK TEGEN BART VAN URK

DE LEUGENS, DE TERREUR EN HET BEDROG VAN JUSTITIE HEBBEN EEN EINDPUNT BEREIKT MET DE INBRAAK IN DE CEL VAN BAYBASIN * NIEMAND KAN JUSTITIE NU MEER GELOVEN EN SERIEUS NEMEN * HIERDOOR IS DE ZAAK TEGEN ‘ELS BORST-MOORDENAAR’ BART VAN URK ONMOGELIJK GEWORDEN -PRECIES ZOALS WE HIER REEDS VOORSPELDEN

[wp_ad_camp_1]

Het is stil rond de op een na belangrijkste politieke moord in de Nederlandse geschiedenis -die van Minister van Staat Els Borst [FILES KLOL]. Verdomd stil. Het laatste nieuws dateert van begin deze maand en verhaalt van een ‘suicidale ontsnappingspoging’ door de ‘moordenaar van Els Borst’ -een spin die ons wellicht moet voorbereiden op de ‘zelfmoord’ van Bart. En andere way out lijkt voor Justitie thans niet meer voorhanden. Zeker niet na de diefstal van stukken uit de cel van Baybasin waarmee Justitie opnieuw heeft laten zien wat het werkelijk is: de grootste criminele organisatie uit de Nederlandse geschiedenis. Moord, diefstal, verkrachting, vervalsing, inbraak, kindermisbruik: Justiie is gewoon bezig zelf het hele wetboek van strafrecht in de praktijk te brengen. Dat het hele ‘daderschap’ van Bart een satanische hoax is, blijkt met name uit het ‘Volkert van der Graaf-scenario’ dat Justitie hier heeft gevolgd. Deze ’taktiek’ komt erop neer dat als je iemand wilt nailen voor een moord die hij niet (of niet als hoofddader) heeft gepleegd, je iemand uitkiest die reeds een andere moord op zijn geweten heeft. Dan kun je die persoon immers ongestraft ‘moordenaar’ noemen. De MSM-spindoctors ‘verschuiven’ de betekenis van dat woord dan van de vaststaande moord richting de nieuwe moord. Zo werd Bart van U. van de ‘moordenaar van zijn zus’ tot de ‘moordenaar van Els Borst’. Vervolgens heb je nog wel enig ondersteunend bewijs nodig om die nieuwe moord dan ‘rond te krijgen’ maar dat verzinnen ze er gewoon zelf bij. Zoals de ’treinkaartjes’ naar Bilthoven die jaren na dato opeens ‘gevonden zouden zijn’ op de kamer van Bart. Doet een beetke denken aan de ‘paspoorten’ van de ISIL/Al Qaida-terroristen die steeds weer ‘opduiken’. Bij Volkert van der Graaf werd zo een ‘motief’ uit de duim gezogen: hij zou Pim hebben vermoord om ‘arme dieren’ te ‘beschermen’ tegen de bont-maffia. Bij Bart wagen ze zich niet meer aan een motief. Te ingewikkeld. Ze zeggen gewoon ‘hij is gek’ of ‘verward’. Ja mensen, de tijden van Sherlock Holmes en Columbo liggen reeds verre achter ons! Natuurlijk is ook van cruciaal belang dat de ‘nep-dader’ een advocaat heeft die volledig in het complot zit zoals Jan Vlug in de zaak-Jasper. Zo’n advocaat heeft Bart van U. Maar zoals gezegd: het is stil rond Bart en Els. Verdomd stil.

8 Replies to “JUSTITIE IN DE VAL: WANHOOPS-ACTIE BAYBASIN VERWOEST ZAAK TEGEN BART VAN URK”

 1. Lijkt me dat je de voordelen erbij hebt zodat je eens lekker op je grote duim kan zuigen, en bout verhaaltjes kan brengen.

  “”Deze ‘taktiek’ komt erop neer dat als je iemand wilt nailen voor een moord die hij niet (of niet als hoofddader) heeft gepleegd, je iemand uitkiest die reeds een andere moord op zijn geweten heeft.””

  hhhmm Kat komt dus niet in aanmerking om een moord in zijn schoenen te schuiven …….. en je dus gerust naar Nederland kan komen. Hoef je volgens ook niet meer om geld te bedelen om je luxe leventje in Ierse hotels te bekostigen.

 2. Saoedi-Arabië gesponsorde IS-terroristen. Tot het moment dat de bevolking bij zinnen komt en onze corrupte leiders tot de orde roept zijn we overgeleverd aan de waan van de dag.
  =========================

  De meeste grijze muizen burgers van PB BV denken (als ze niet doodsbenauwd zijn voor hun hachje) dat ze voor dat “tot de orde roepen van corrupte leiders” slechts hoeven aankloppen bij het “O”M en dat dit VOOR HEN dan METEEN uit de startblokken komt en net zo “creatief gaat” als bij de vervolging van PB BV onerkende “journalist” Micha Kat.

  Echter: PB BV’s “O”M is helemaal niet BEVOEGD om bijv. Mark Rutte of Wimlex of evidente USA/GB oorlogsMISDADEN te vervolgen.

  Eigenaardig maar waar:

  Dan kunnen die geen psychopathische projecten meer uitbroeden en doorvoeren en er achteraf ongestraft mee wegkomen immers!!!

  Denk even na jongelui.

 3. Zelfs als de wereldberoemde Bram Moszkowiczs aangifte doet, kan het PB BV “O”M premier Mark Rutte niet vervolgen, want daartoe is het NIET BEVOEGD.

  Bram Moszkowicsz moet dus in dromenland vertoeven of lang daarin vertoefd hebben, denkend dat -in een democratische rechtsstaat- NIEMAND bij crimineel/misdadig of verwijtbaar nalatig gedrag/handelen/nalaten zich aan vervolging kan onttrekken.

  Gelukkig kan de gevaarlijke spuitbus-crimineel MK inderdaad vervolgd worden tot hij er dood bij neervalt, denoods tot diep in de Amazone wouden, waar hij zich laatstelijk, verkleed als capibara, ten einde raad ophoudt.

  Maar als Wimlex van Amsberg van Lippe Biesterfeld, zomaar voor de lol of omdat hij bij de jacht je hond “per ongeluk” voor een wild zwijn aanzag en overhoop schoot, besluit om je familie plat te (laten) walsen met een afgedankte tank van de PB BV Landmacht (of het langduriger gruwelijke psychische equivalent daarvan), dan is het “O”M ECHT niet bevoegd om vervolging in te stellen. Moet gewoon kunnen voor de opperste grootmongool (getest of niet?) van PB BV.

 4. En gewoon vervolgd kunnen worden zoals iedere normale sterveling, dat is dan weer niet wat (‘adapted compensated’) psychopaten, acterend als een volkomen bloeddorstig krankzinnig ras apart, onder MACHT EN CONTROLE verstaan.

  ‘Butcher away’ is hun motto.

 5. De staat = PB BV o.a. medeplichtig aan gruwelijke (psychopathische) horror-crime “Dresden”, GolfoorlogII etc. etc.

  Maar “ons” “Openbaar” Ministerie is niet bevoegd om psychopaten te stoppen.

  Dan zouden ze immers hun ijskoude moordprojecten niet voort kunnen zetten en dat is natuurlijk niet in het staatsbelang.

 6. En het overspoelen van PB (ik ga zo de moskee in) BV met ontwrichtende/bedreigende potentiële (psychopathische?!) terroristen.

  Maar zoals in elke psychopathocratie ‘The law does not apply to psychopaths and their projects’:

  =========================
  Het OM gaat de Staat en premier Rutte
  niet vervolgen voor het asielbeleid.Het
  OM zegt niet bevoegd te zijn omdat de
  Staat en de premier strafrechtelijke
  immuniteit genieten.

 7. Justitie heeft alle tijd het juiste beeld omtrent borst verzwegen daar nu bleek ze ook meer dan 40 messteken had
  .
  .
  … dán had ik ze gelijk kunnen helpen door naar fractieleider alexander pechtold terug te verwijzen als dader en leiding er aan omdat deze alle jaren mee deed aan africhten Kinderen met vuist drugs martelingen en gevulde teelbalzak hem de dienaar en hulpje te worden.

  Een der Brain washes bestond er in de Kinderen elkaar tot pulp te laten steken onder mom over verraad en dood gemaakt worden “een lesje leren” het triggerwoord(Ze mede slinks mededader ..schuldig wat zo lekker doet zwijgen..maken)

  Dan moesten de Kinderen allemaal om een Kind dat het lesje betaamde heen gaan staan en kregen elk een klein vorkje dermatig gevormd dat niet per ongeluk dood gestoken kon worden en moesten het ene Kind van alle kanten tot pulp steken.

  Voor de hand liggend een alexander pechtold die de knowhow en misbruiken der Brain washes onder de knie heeft aan mede partijgenoten de opdracht gaf Haar van alle kanten lek te steken ..”een lesje te leren”.. met echter ditmaal wat meer dan een vorkje.

  Het korte tijdbestek tussen haar verblijf bij partij en gebeuren en ook een onmogelijk lijkende emotiedader vol haat nog geemotioneerd genoeg zou zijn na reizen meer dan 40 steken te geven is onaannemelijk en leidt ook weer terug naar Alexander pechtold en zijn partij vol afgerichtte tot absolute moordende devotie geslagen en gemartelde renfieldjes zeer mogelijk zga zeker ook nog eens heroinedevoot verslaafd aan deze leider zoals dat epidemisch is bij politiek en overheden en wetgevende machten tot in de eucommisie aan toe ..een ware ramp!

  En buitendien heeft pechtold al een doopceel van aidsnaald en bom aanslagen oa met in sp schuilend maatje duivendak.

  Met al weet justitie dus al meer dan genoeg om pechtold 200 jaar achter tralies te zetten…en hem Zeker als Eerste Verdachte te moeten Zien…en toen werd t mysterieus..dat is dus niet zo..een verre nobody alweer volgens hen..maar wié werd en wordt r nou warm of koud van heel die niet noemenswaardige grijze muis els borst genoeg voor +40 messteken schedel inslaan én een buskaartje aan haar verspillen???

Geef een reactie