BREAKING: HORROR-ROL MABEL OP WERELDTONEEL BEVESTIGD

DIT ONDERSTREEPT OPNIEUW DE MASSAMOORDENAARS-ROL VAN MARK RUTTE EN TIMMERFRANS IN HET MH17-DRAMA

HET IS AL LANGE TIJD STIL ROND HAAR, MAAR NU STAAT VAST DAT ‘PRINSES MABEL’ ACHTER DE SCHERMEN DE MEEST WEERZINWEKKENDE ROL SPEELDE OP HET WERELDTONEEL DENKBAAR * GEHACKTE EMAILS: GEORGE SOROS GROTE KRACHT ACHTER DE HEL VAN OEKRAINE * MABEL’S ROL ALS OORLOGSHITSER BEGON REEDS IN HET VOORMALIGE JOEGOSLAVIE * HORRORS ROND HUIS VAN ORANJE: HET KAN ERGER!

Waarschijnlijk is de waarheid rond het Huis van Oranje dusdanig, dat onze hersenen niet in staat zijn deze in zijn volle omvang te bevatten. Na alle ellende rond Maxima en de vuile oorlog en Julio Poch, de maskerade rond Friso, de aanhoudende diefstal en plundering van het volk, de Nazi-geschiedenis, de Bilderberg-linken en de zaak-Demmink en de rol van Claus komt nu ook langzaam maar zeker de waarheid boven tafel over ‘prinses Mabel’. Via gehackte emails tussen George Soros, Mabel’s godfather, en de Oekrainse president Poroshenko komt de sleutelrol naar voren van die eerste bij het creeeren van de hel in dat land met duizenden doden en verminkten. Soros (en Mabel) blijken de driving force achter het bewapenen van de Kiev-fascisten en zijn daarmee cruciaal in het forceren van een derde wereldoorlog met miljoenen doden. Deze derde wereldoorlog wordt overigens in alle openheid door Soros aangekondigd. Nederlandse MSM, kom er maar in!

3 Replies to “BREAKING: HORROR-ROL MABEL OP WERELDTONEEL BEVESTIGD”

  1. Je ziet het aan ze (Mabel, Willy), een bepaalde sadisme, ze staan in een hele andere werkelijkheid, werkelijkheid met onbepaalde macht, macht corrumpeert. Ook emotionele labiliteit zie je aan ze.

  2. Inderdaad vallen de kronkels van de ‘alien mindset’ van dit type genetisch zwaar en gevaarlijk gestoorden buiten de ‘scope’ van de normale persoonlijkheid.

    Wat psychopaten zonder enige verhoging van de polsslag doen, kan niet in een niet-psychopathisch brein opkomen.

    Behalve chemtrails zijn veel mensen van nature nogal lapzwanserig van aard. Ze beginnen eigenlijk pas te gillen en te brullen als ze ZELF afgeslacht worden (en dan is het te laat natuurlijk).

  3. LS…

    Wat zou er in al die chem-trail gezeten hebben dat wij als mensen dit allemaal over ons heen laten gaan als volslagen debielen. Nog niet zo lang geleden konden wij zeggen: Wir haben es nicht gewusst. Heute zur tage wissen wir alles und machen noch immer nichts… De stiekeme Khazar Deisselbümchen heeft ook zonder slag of stoot miljoenen euries overgemaakt naar Brussel als naheffing voor de iets duurder uitgevallen Satanische Cabal. etc. etc. etc.

Geef een reactie