BREAKING: JORIS DEMMINK EN KH GRIJPEN IN BIJ SALTO TV OM MICHA TE WEREN

HIERMEE STAAT OOK DIRECT DE MANIPULATIE VAN ALLE RECHTSZAKEN VAN MICHA VAST * DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE SIDDERT VAN ANGST VOOR MICHA * ZIJN DE DEMMINK-SQUADS AL OP WEG NAAR IERLAND? * STEUN EN HELP MICHA IN ZIJN EENZAME EN ONGELIJKE STRIJD TEGEN DE COMPLETE NEDERLANDSE STAAT -EN DAT ALLEEN OMDAT HIJ IN HET GEWEER KWAM TEGEN JORIS DEMMINK WIENS SCHULD VASTSTAAT!

6 Replies to “BREAKING: JORIS DEMMINK EN KH GRIJPEN IN BIJ SALTO TV OM MICHA TE WEREN”

  1. Precies, Zure Haring. Ik dacht dat Nederland goed was in zogenaamde repressieve tolerantie. Maar dit is regelrechte repressie. Beide zijn natuurlijk even erg. Dit is echter erg duidelijk, en dat is een voordeel!

  2. Je hebt gelijk, als alles wat je beweert onzin is, en er geen gronden voor zijn, hoef je ook niet van hogerhand in te grijpen in een televisieprogramma. Dan laat je die eikel gewoon kletsen, want het gaat toch nergens over. En crimineel? Voortvluchtig? Holleeder mocht toch ook in een talkshow geheel aan hem gewijd? Steve Brown moet dit niet pikken. Maar dan is hij misschien zijn programma kwijt. Zo ben je dus manipuleerbaar.

  3. Het viel me op dat Nico ook niet zo vrolijk was tijdens de uitzending. De grote vraag is wat gaat Brown doen. Heeft Brown ballen en enig moreel besef.

Geef een reactie