BREAKING: MICHA-CLAIM WEER LEVEND NA NIEUWE OVERWINNING, NU OP WESTENBERG

MICHA WIST NIET EENS DAT DIT SPEELDE -HET KAN ALTIJD NOG KRANKZINNIGER * LEES HIER HET OPENINGS-ARTIKEL OP ADVOCATIE.NL OVER HET BAANBREKENDE ARREST, DE EERSTE OVERWINNING VAN MICHA OP WESTENBERG NA TIEN JAAR

[wp_ad_camp_1]

Stap voor stap wint Micha voor Nederland, de waarheid en de rechtstaat op alle fronten. Het belang van dit arrest is dat Micha nu kan beschikken over de bewijzen op grond waarvan de Amsterdamse rechtbank heeft geoordeeld dat Westenberg heeft gelogen. Dat betekent dus dat Micha nu ook in zijn procedure tegen de corrupte ex-rechter kan bewijzen dat hij heeft gelogen en dat hij Micha daarmee onder misbruik van procesrecht heeft meegesleurd in een bodemprocedure. Dit opent de weg voor schadevergoeding voor Micha. De schade is berekend op een miljoen Euro. Micha wist niet dat deze zaak speelde. De zaak was maanden geleden aangebracht door Micha’s voormalige advocaat Doeko Bosscher.

5 Replies to “BREAKING: MICHA-CLAIM WEER LEVEND NA NIEUWE OVERWINNING, NU OP WESTENBERG”

 1. ‘To take someone out’ doet Obama met zijn drones.

  Neen ‘dead inside’ is een moordrobot en kan dus niet vermoord worden.

  Ik bedoel, deze anti-socialen volledig uit het speelveld verwijderen omdat anders gruwelijkheden zoals moordpartijen op kleuterscholen, het afslachten van bevolkingsgroepen, het vermoorden van complete steden, het ontregelen en tot waanzin drijven van continenten, het de grond in boren van zorgvuldig opgebouwde bedrijven etc. etc. niet zullen stoppen.

 2. Psychopaten hoef je niet te demoniseren.

  Testen en UITNEMEN is de enige kans op overleven.

  De bijl aan de wortel van dit volkomen (!) gestoorde boeventuig……op leven en dood mensen!!!

 3. Zie je wel. De PB BV rechterlijke macht deugt toch.
  Heb je een rechtvaardige zaak of eis, dan kan die, binnen redelijke termijn ook, gewoon gewonnen/toegewezen worden.

  PB BV is immers een moderne rechtsstaat en niet een uiterst leep verholen SS tirannie/psychopathocratie (met ruggesteun van de ijskoude burger-gruwelslachters USA/GB, die steevast en doorgaand weigeren hun eigen oorlogs-misdaden/dadigers te -laten- vervolgen).

Geef een reactie