BREAKING! NET SLUIT ZICH ROND GEORGE SOROS -EN DAARMEE OOK ROND AMNESTY INTERNATIONAL EN PRINSES MABEL

KLEINTJE MUURKRANT: DIEPGAAND ONDERZOEK AMERIKAANSE CONGRES NAAR MAFIA-ACTIVITEITEN VAN DE SOROS-GROEPEN * HEEFT MABEL NOG BANDEN MET SOROS? * ‘PRINSES’ MABEL KAN ZICH NU REEDS NERGENS MEER VERTONEN * EXTRA BREAKING: WAT ZIJN DE BANDEN VAN SOROS MET DE PEDO-NETWERKEN (ZIE VIDEO HIERONDER)? * SOROS EN AMNESTY INTERNATIONAL

Tragisch. Hoe kunnen we de val van ‘prinses’ Mabel anders noemen gezien de wijze waarop zij reeds vanaf de eerste dag dat zij zich ‘encanailleerde’ met het KH in het nieuws kwam? Dat is inmiddels 15 jaar geleden. Schandaal volgde op schandaal, leugen op leugen, list op list en nu zit ze weggedoken ergens in een luxe grot en verneemt via internet dat haar ‘spingplank’ naar de wereld van de PP-elites, George Soros, wekelijks verder in de problemen komt en nu hard op weg is naar de status van haar voormalige neuk-partner Klaas B. Soros roofde reeds als tiener in de oorlog gelden en tegoeden van fellow Jews in samenwerking met de Nazi’s. Thans is hij een van de voornaamste wapens van de NWO tegen de democratisch gekozen president Donald Trump. Doordat Mabel tot ons KH behoort keert in feite onze hele monarchie zich tegen de democratisch gekozen Trump. Is dat acceptabel? En dan zwijgen we nog maar over de terreur die Soros financiert, niet alleen in de VS maar op tal van andere plaatsen in de wereld. Inmiddels heeft het congres in de VS besloten tot een diepgaand onderzoek naar de terroristische activiteiten van ome George. Prinses Mabel kruipt intussen steeds verder weg in haar grot.

2 Replies to “BREAKING! NET SLUIT ZICH ROND GEORGE SOROS -EN DAARMEE OOK ROND AMNESTY INTERNATIONAL EN PRINSES MABEL”

  1. Ze is wel stil op twitter, jammer maar begrijp het wel. Laatst had ze een boek getwitterd en daar is gelijk weer een blog over verschenen door ondergetekende. Alles ligt onder een vergootglas.

    Maar zo’n Rothschild vrouw twittert wel veel, kan dus wel.

Geef een reactie