BREAKING! OM INTIMIDEERDE NAAST MICHA NOG EEN ANDERE JOURNALIST DIE ONDERZOEK DEED NAAR ELITE-SEX-NETWERKEN

DIT IS HET STUKJE DAT DE INTIMIDATIE-PUZZEL VAN JUSTITIE TEGEN MICHA COMPLEET MAAKT * WEERZINWEKKENDE PEDO-CAMPAGNE TEGEN PERSVRIJHEID * DIT ALLES AANGESTUURD DOOR JORIS DEMMINK, HERMAN BOLHAAR, IVO OPSTELTEN EN ARD VAN DER STEUR

Freelance-journalist Pim de Greef (26) is in 2014 drie maanden gevolgd door de politie. Dat kreeg De Greef kort voor Kerst te horen in een brief van het Openbaar Ministerie in Utrecht. In de brief staat dat hij ‘Op bevel van de officier van justitie door een of meerdere onherkenbare politiefunctionarissen stelselmatig is gevolgd, schrijft De Telegraaf vandaag (betaald via Blendle). Volgens de politie had het volgen niets te maken met zijn journalistieke werk. De Greef twijfelt daar op zijn minst over, want hij deed in de tijd onderzoek naar vrouwenhandel. Hij probeert met zijn advocaat meer duidelijkheid te krijgen over de zaak. LEES HET HELE VERHAAL BIJ VILLAMEDIA

7 Replies to “BREAKING! OM INTIMIDEERDE NAAST MICHA NOG EEN ANDERE JOURNALIST DIE ONDERZOEK DEED NAAR ELITE-SEX-NETWERKEN”

 1. “”hoe weet u zo zeker dat dit met Pim de Greef niet het geval is?””

  Dat weet ik niet zeker want daar staat geen verdere info over die kant van het verhaal en is dus gissen, bij Kat staat het wel vast voornamelijk waarom het een en ander.
  En vervolgens kan Kat dit dus niet gebruiken in zijn gejengel.

  Overigens ik ben een nieuw complot op het spoor, misschien kan Kat hier eens even induiken http://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/gordon-ontsnapt-aan-rechtszaak/ar-AAgsUTM?li=AA59yA&ocid=mailsignout met zijn kwaliteiten onderzoekskwaliteiten vind hij vast het addertje ……..

 2. DIT IS HET STUKJE DAT DE INTIMIDATIE-PUZZEL VAN JUSTITIE TEGEN MICHA COMPLEET MAAKT *

  Lijkt me dat Micha Kat juist niet in dit plaatje thuispast aangezien hij word vervolgd door total andere partijen die hij in het verleden gestalkt heeft enz enz.

  In deze zaak van deze journalist is het OM de opdrachtgever, en geen derden zoals dat bij Micha het geval is.

  Anderzijds ondanks de beweringen van Kat schijnt hij dus helemaal niet zo intressant te zijn zoals hij dagelijks verkondigd. Anders hadden ze hem allang uit zijn luxe hotel getrokken.

  1. Beste wrs,
   Ik begrijp u niet, hoeft u zich geen zorgen over te maken, overkomt mij wel vaker.
   Waarom haalt u dhr. Kat aan terwijl u toch kunt weten dat dhr. Kat achter de broek wordt gezeten door justitie op instigatie van aangiften door derden, hoe weet u zo zeker dat dit met Pim de Greef niet het geval is?

   Hetgeen justitie beweert zie dat maar als kennisgeving, -die beweren zo vaak dingen die later herroepen ‘moeten’ worden- aan maar daar kan toch ook evengoed veel meer spelen.

   We zullen hopen en reken daar een beetje op dat de ware oorzaak van justitiële stalking -zij noemen dat noodzakelijk onderzoek- aan het licht zal komen.

 3. Wat had Pim de Greef dan misdaan dat men zo veel energie aan hem besteedde?

  Zat hij diep in de drugshandel, of in de vals geld drukkerij, of mensen smokkelindustrie, of als groothandelaar in bruikbare kinderen, of heeft hij tegen het torentje gepist?

  Misschien heeft iemand een idee, of kwam hij als freelance journalist te dicht bij zaken en personen die tot nu toe onder embargo vielen?

Geef een reactie