BREAKING: GEBRUIKT POLITIE HORROR-WAPENS TER BESCHERMING PEDO-PLUNDERAARS?

KIJK GOED NAAR WAT DE STILLE IN ZIJN HAND HEEFT OP 0.27 EN LUISTER NAAR HET GEKRIJS VAN DE VROUW (DUIDELIJK TE ZIEN OP DE FOTO IN DE SLIDER) * DIT IS EEN TASER-WAPEN [zie deze video] * POLITIE KIEST DEFINITIEF VOOR DE PEDO-PLUNDERAARS EN TEGEN HET VOLK * HIER HEBBEN WE JAREN VOOR GEWAARSCHUWD; DE POLITIE KRIJGT EEN LICENSE TO KILL * LEES HET HELE VERHAAL OP GEENNIEUWS

[wp_ad_camp_1]

Gerard Bouman heeft het in feite als vrijwel letterlijk gezegd: hij wil moordpartijen en executies door killer cops ‘uit de sfeer van het strafrecht’ trekken. In praktijk is dit het begin van een license to kill. In ruil voor hun hongerloon mogen agenten ongestraft moorden, plunderen en vekrachten. Niets nieuws onder de zon natuurlijk, want in de middeleeuwen ging het er ook zo aan toe. Wij bij deze site zagen deze ontwikkeling al jaren geleden aankomen, bij de moord op Michael Koomen eigenlijk. Wat er sedert in de VS allemaal gebeurd is bewijst de juistheid van onze waarschuwingen inzake killer- rape- en horror-cops. Wat is de enige reden om in deze barre tijden bij de politie te gaan? Juist: rape and plunder.

13 Replies to “BREAKING: GEBRUIKT POLITIE HORROR-WAPENS TER BESCHERMING PEDO-PLUNDERAARS?”

 1. Haar later gedrag en uitspraken behoren ook bij iemand die electroshock had en verward gedesorienteerd.”””

  Lijkt me eerder dat ze een schock heeft opgelopen omdat een persoon zo uit het niets, haar wegwerkt naar de grond. Daarbij moet je rekening houden dat landelijk niet zoveel gebeurt op dat gebied, en mevroouw dus wat sneller van haar gemoedsrust af is dan stedelingen.
  Het dorp heeft al tijden niet zoveel roering gehad, duskortom een heel avontuur voor de dames met hun tere zieltjes.

 2. Lijkt me toch dat dit wapen contact met de huid moet hebben, dat de vrouw krijst is gewoon een paniek reactie.

  Overigens lijkt het eerder een autosleutel setje met de moedersleutel van de auto die makkelijk in zijn gehele hand verdwijnen op 27 sec.

  Daarnaast zal de stille (?) als hij dat is, kan evengoed partuculier beveiliging zijn eeder traangas bij zich hebben dan electro schock ding, aangezien traangas handiger is om afstand te creeren ……..

  Verder maakt hij nergens contact met de huid of zie je hem doelmatig iets op de vrouw haar lichaam duwen!!!!

  Dus we zijn weeer lekker aan het overdrijven, overigens Kat wil ik best naar Ierland komen om zo n electro ding op je te testen aangezien je het allemaal zo goed weet.

  Kijk eens Kat dit had de man in zijn hand http://nl.aliexpress.com/item/Audi-Auto-key-shell-for-Audi-A1-A3-A4-A6L-A8L-the-Q7-TT-R8-folding/619473010.html

  Je hebt natuurlijk geen auto, en weet je dus niet hoe dat er tegenwoordig eruit ziet …………

  Echt weer typisch Kat en zijn gelurk aan zijn grote duim, hoort wat gegil en de man heeft iets in zijn hand

 3. Ja op 0:27 lijkt iets uit mans rechterhand tussen duim en wijsvinger door omhoog te schieten waarna ze pas begint te gillen.

  Haar later gedrag en uitspraken behoren ook bij iemand die electroshock had en verward gedesorienteerd.

  Toendertijd al met havenot balkenende die door Kat werd aan gesproken over diens broer die bloedgeld maakte in Afghanistan op straat werd Kat op gegeven moment af gedreven door hun secratten en had ik al de indruk aan de hand van Kat´s opeens gedweee gedrag deze ook een tasershock had gehad een veel gebruikt terreurwapen in Mind controlkringen en om dus Kinderen mee af te richten. In de zestiger jaren al kreeg ik als Kind er met de koeien taserstok van langs van die meute ratten een even zwaarder uitvoering.

  Als men zich bedenkt de publicaties met de electroshock auto´s afgelopen jaren waar publiek op afstand een shock mee kregen is een huidig klein formaat handwapen van dat type geheel niet ondenkbaar. Ik hoor tijdens omhoog schieten van op autosleutel lijkend voorwerp ook een doffe klap waar ik geen botsingsverband mee zie of bron herken ..mischien iemand anders? Mischien electrostoring van dat wapen on de media aparatuur?

  Al weer een Lauwer an Je Krans Kat.. Glashelder Gevonden ..waarom anders zou iemand wat in de hand moeten houden als deze de twee nodig heeft een tweetonner weg te rukken.

 4. Ga je de kant van m.oortwijn op met die onzin? Dat is geen taser, dat ding raakt haar niet. Beeldje voor beeldje bekeken en het is duidelijk een autosleutel met een label eraan.

  1. Waarom zou dat een autosleutel zijn als dat al tien keer weg gestopt had kunnen worden voor afsleepwerkzaamheden?

   btw die doffe klap behoord bij anderen die mischien op auto slaan daar er meer van zijn te horen later

 5. Zou ik in PB BV geschiedenis(hoog)leraar kunnen worden vraag ik me wel eens af……

  Niet? Nou dan maar rechter of (H)OVJ……dan maakt bijv. MK nog een ‘democratische rechtsstaat’ waardig kansje.

  1. LS,

   Wilt u dan de echte geschiedenis hoogleraar zijn die staat voor de ware geschiedenis en ambieert u dan een leerstoel?
   Dan zorgt u er natuurlijk voor dat de geschiedenis herschreven wordt?
   Wat de laatste 100 jaar zeg maar de jongste geschiedenis wordt geleerd dat is geschiedenis die door belangengroepen / overwinnaars en onbenullen is opgeschreven.

 6. De voor psychopaten en hun op macht en controle gerichte projecten vijandelijke (dappere, empathische, emotioneel betrokken mensen) projectielen, MOETEN worden vernietigd (of het psychische/maatschappelijke equivalent daarvan).

  ZE MOETEN HELEMAAL KAPOT, KAPOT, KAPOT. Hun lijk moet eeuwig anaal geschonden worden, hun dood ontkend alsof ze nooit geleefd hebben. KAPOT, KAPOT, KAPOT.

  Glashelder zien we dit bij de (schaarse/enkele) uit Dresden teruggekeerde Nederlandse ambtenaren, die op een bepaald moment -tot hun schrik en fundamentele tegenzin met afgetrokken gezichten en onder dreiging met erger voor Nederland- Dresden wettelijk als standplaats hadden moeten aanvaarden.
  Dit was wettelijk voor Hitler c.s. mogelijk geworden door het IJSKOUDE hoogverraad van Wilhelmina/Bernhard. Die hun (t.o.v. het algemeen belang dat ze nog steeds gepersonificeerd wensten te zien in Wilhelmina en niet in Seyss-Inquart) loyale ambtenaren bovendien verraderlijk (via Radio Oranje) opriepen om aan te blijven/Nederland en de Nederlanders de oorlog door te helpen. De strop hiermee IJSKOUD helemaal dichttrekkend.
  Toen dan kort na “de bevrijding” ook nog regulier proces-verbaal werd opgemaakt tegen Bernhards nieuw verworven naargeestige Amerikaanse en Britse (touwtjestrekkende psychopathische) “vrinden”, waren het voor Bernhard c.s. (maar eigenlijk niet voor de normale mensheid) onschadelijk te maken vijandelijke projectielen geworden.

  Zoals (of vele malen erger dan….) later Willem Aantjes (met “een glansrol” voor -de Jood- Lou de Jong) in verband met de PB/Dulles NAVO plannen met de nucleaire kruisraketten, wellicht Els Borst en natuurlijk Edwin de Roy van Zuydewijn waarvan de vader (!) kennelijk “iets wist” (dat IN de “koninklijke” PB familie -ooit- tot dynamiet had kunnen worden) van onze lieflijke SS psychopaat die met de psychopathische gruwelmoordenaars van Dresden naadloos (als een monoliet….) was gaan samenwerken:

  http://politiek.tpo.nl/2013/04/19/prins-bernhard-wilde-de-roy-van-zuydewijn-onschadelijk-maken/

  1. LS,

   Mooi lijstje is dat, daar zou de- “Er zijn twee dingen” -man Den Uil best bij passen.
   Met enig zoeken vind je nog wel iets uit zijn studenten tijd. Maar zoals zo vaak worden archieven aangepast en waar nodig geschoond.

 7. In PB BV kom je alleen bij de politie (of de “onafhankelijke” Rechterlijke Macht en PB BV’s OM) als -hoogverrader- en SS psychopaat PB (of inmiddels zijn zorgvuldig gepositioneerde nagelaten naargeestige netwerk met de verholen buitenaards onmenselijke ‘mindset’ van de gruwelmoordenaars van Dresden of het AZG ziekenhuisje) je geen (door -mogelijke- kennis van zaken én normale emotionele/morele/menselijke begaafdheid) “ongeleid projectiel” vindt dat onschadelijk moet worden gemaakt.

  Prins Bernhard heeft de Nederlandse bevolking in zijn hart gesloten. Daarom heeft hij zich uit liefde voor Juliana faliekant tegen de SS-staat gekeerd (en niet slechts ermee gebroken) en heeft te Londen meteen aansluiting gezocht bij het dappere ILLEGALE verzet in Nederland en heeft dit a.h.w. subiet ONDER zijn machtige vleugelen genomen. Dat is de aard van het beestje…..

Geef een reactie