BREAKING: SPECIALE ‘SUPER PROSECUTOR’ GAAT AMERIKAANSE PEDO DEEP-STATE VERVOLGEN

OOK IN NEDERLAND MOET EEN DERGELIJKE ‘SPECIAL PROSECUTOR’ WORDEN AANGESTELD OM DE PEDO DEEP-STATE HIER TE BERECHTEN VOOR EEN SPECIAAL PEDO-TRIBUNAAL * JORIS DEMMINK, MARK RUTTE, GERRIT VAN DER BURG, JAN WOLTER WABEKE, PIETER JAAP AALBERSBERG: HET ZIJN DE NEDERLANDSE PODESTAS, COMEYS, BRENNANS, CLAPPERS EN LORETTA LYNCHEN

Are you enjoying the show? Gillend van angst rennen de pedofielen en de deep state-criminelen nu rond in hun diverse landen waarbij het enige dat ze nog kunnen doen het uitzenden van panische waanzin is via de MSM. Zoals onze pedo-premier Mark Rutte die opeens gaat waarschuwen voor ‘onze’ nationale veiligheid als Forum voor Democratie opnieuw de grootste partij van Nederland wordt bij de komende verkiezingen. Of zijn vriend Macron die niet meer naar buiten kan zonder te worden gelynched; hij wil nu samen met de premier van Nieuw Zeeland een censuur-regime optuigen voor internet. Of ex-FBI topman James Comey, de Amerikaanse Aalbersberg, die bizarre tweets maakt waarin hij tegen bomen praat. In de VS wordt nu openlijk gesproken over gevangenisstraf voor de boys and girls van de pedo deep-state maar ook de doodstraf moet niet worden uitgesloten: er is tenslotte sprake van de zwaarste en meest extreme vorm van treason die er jurisch bestaat, een complot om een duly elected president down te brengen in samenspanning met buitenlandse mogenheden.

Interessant is dat in de VS ook sprake is van het ‘meenemen’ van de MSM in het strafrechterlijke onderzoek. Je ziet bijvoorbeeld dat The New York Times volledig medeplichtig is aan de samenzwering omdat het de door James Comey ‘gestolen’ info over zijn strikt geheime gesprekken Trump heeft gepubliceerd nadat dit door Comey was ‘gelekt’ -een handeling die reeds op zichzelf zwaar strafbaar is. Het was deze ‘strategische lek’ die de directe aanleiding vormde voor het aanstellen van special prosecutor Robert Muller die als missie meekreeg: breng Trump down om de pedofielen en de child traffickers te beschermen. Zo zou in Nederland ook NRC Handelsblad kunnen worden vervolgd voor de ‘operatie Omtzigt’ waarbij de krant in opdracht van de pedo deep-state op basis van een smerig complot de onafhankelijke MH 17-onderzoeker Pieter Omtzigt neerhaalde -no pun intended. Wij doen verslag mensen, deep behind enemy lines. Stay tuned!

Geef een reactie